středa 7. září 2016

ČÍNSKÝ HOROSKOP OD 8.9.-7.10.

Krysa


jih

Tento měsíc bude pro Krysy vcelku velice příznivý. Zaměřujte se více na svou  budoucnost, než na současnost. Hvězda Budoucí prosperity slibuje vašemu znamení dlouhodobé štěstí.
Rozhodujte se, plánujte, klidně i do daleké budoucnosti, protože vaše tvrdá práce, kterou dnes vykonáváte, vám přinese velký úspěch. Položte základy budoucnosti, i když to může v současnosti přinášet nějaké překážky. Energie měsíce vám dává hodně energie a nadějí, ale na druhou stranu na vás bude působit i 7. Hvězda „Přervaného osudu-Loupeživá hvězda“, což může znamenat přepadení, vykradení, vloupání, nebo i to, že budete čelit nějakým nepříjemným soudním sporům. 

Ochraňte se nějakým talismanem, nejlépe Slonem, nosorožcem, nebo drakem umístěným do severního sektoru, tam bude zesilovat účinky 9. Hvězdy-budoucí prosperity.

Vaše naděje a plány pro budoucnost budou upevňovat váš pozitivní postoj, který k vám bude lákat přátele a potěší i jiné lidi kolem vás, což se odrazí na jednání s nimi. Vaše přátelské vztahy se budou upevňovat. Proto si promluvte o problémy, pokud jste nějaké s přáteli měli a napravte, co napravit půjde. Jejich postoj bude velice přístupný a kladný.

V pracovních vztazích se ale může objevit závist a pomluvy.  Zkuste si na pracovní stůl postavit pár ochránců Pi-Yao , nebo u sebe pro oslabení 7. Hvězdy noste Křišťálovou klíčenku.
Studenti by měli zabrat hned od začátku školního roku a usilovat o nějaké stipendium, nebo jiné ocenění.
Láska a romantika bude pro Krysy velice intenzivní životní oblastí- užijte si ji. Krysy, které jsou sami mohou potkat někoho výjimečného; budou otevřeny k potencionálnímu štěstí, obzvláště, pokud jejich srdce bylo v minulosti zraněno. Krysy, které jsou v manželství, nebo pevném svazku by se měli snažit oživit svou vášeň třeba tím, že vymyslí něco speciálního pro svého partnera.


Býk


severovýchod

Býci tento měsíc velice opatrně!  Ovlivňuje vás 7. Létající hvězda –Loupežná hvězda, která ukazuje na hrozící ztráty, nebezpečí a zrady. Hlídejte si peníze, cennosti, ujistěte se, že je vaše obydlí dobře zabezpečené. Vyhněte se dlouhodobému pobytu venku, zbytečně se netoulejte po nocích a už vůbec nechoďte sami. Darujte peníze na charitu, to podle Feng shui odvrací ztrátu financí. I zde doporučuji nosit křišťálovou klíčenku, nebo přidání jiného vodního prvku do vašeho prostředí, může pomoci i křišťálový lotos a jablko. Navíc na sobě hodně noste modrou a černou barvu, pomohou vás ochránit před následky Loupeživé hvězdy. Proti vloupání pomohou PSI FU, které si postavte do prostoru vstupních dveří.
V pracovní oblasti to bude také obtížné. Vaše snaha nebude přinášet nejlepší výsledky. Kancelářská politika bude velice silná. Pozor na pomluvy a nepřejícnost od kolegů. Zde pomůže zcela jistě soška nosorožce nebo hada na pracovním stole. Vyhněte se v tomto období začínat nové projekty, nebo uzavírat nové dohody a smlouvy. Pokud je to možné snažte se pracovat sami, nebo dát vždy především na svůj úsudek a instinkt.

V oblasti lásky půjde o znepokojující období a to hlavně pro zadané, vdané, ženaté. Měli byste trávit více času se svými partnery, podporovat romantické chvíle třeba hezký a intimní večer se Svícny na čajové svíčky, protože tu hrozí možnost nevěry. Určitě bych doporučila Mandarinské kachničky do ložnice, nebo věnovat mystický amulet představující ochranu lásky jako dárek. Pomohou udržovat silný vztah.

Tygr


severovýchod

Buďte opatrní v každé oblasti svého života. 7. Loupeživá hvězda hrozí násilím, ztrátou nebo zradou. Dávejte si pozor na osobní bezpečnost, kontrolujte zámky, auta, místa, kde parkujete. Nezůstávejte dlouho do noci venku, pokud to bude jen trochu možné.
Neinvestujte, hlídejte si osobní věci,i peněženku.  Také zvažte dar pro charitu, podle Feng shui je to výborná ochrana před finanční ztrátou. 

V práci se mějte také na pozoru před konkurencí, žárlivost a nepřejícnost kolegů bude znatelná. Mějte ve své kanceláři nějaký ochranný amulet, například sošku Buddhy na drakovi, PiYao- Jsou velmi ceněni pro svou mimořádnou sílu a ochrannou energii.

Udržujte si své plány zatím jen pro sebe a zůstaňte sebevědomí a pozitivní, ať se děje cokoliv. Nenechte se nepřejícími kolegy otrávit-věci se brzy zlepší. Nespěchejte, není důvod, nezačínejte nové projekty, nové plány, nová partnerství.
Také si doma umístěte vodní prvek, který pomáhá k oslabení ohně 7. Loupeživé hvězdy. Zvažte si doma nebo v kanceláři umístit na severovýchodě Černou želvu, nebo Nosorožce. Noste hodně modrou, nebo černou barvu.

Láska bude nebezpečnou oblastí. Tygři, kteří jsou sami by se měli vyvarovat unáhlených a náhodných vztahů. Pro Tygry v manželství je třeba posílit oblast partnerství a lásky, protože u nich hrozí skutečně nevěra!! Tygrům doporučuji pro posílení lásky a zklidnění svých tužeb stromeček štěstí, který by si měli umístit do ložnice.


Králík


východ

Úspěch a štěstí nebudou tento měsíc moc silné a to i proto, že jsou ovlivněny 2.Létající  Hvězdou nemoci, která bude ovlivňovat obzvláště Králíky, kteří jsou již chronicky nemocní. Můžete si pomoci tím, že budete větší část dne trávit ve východním sektoru vašeho bytu. Hodně odpočívejte, zdravě jezte a vyhněte se rizikovým aktivitám.  Bylo by vhodné si na východ pověsit i wu lou tykev, nebo dokonce do tohoto sektoru na tento měsíc přestěhovat postel. 
Můžete mít pocit, že vás pohlcují vaše pracovní povinnosti, bude to proto, že vám bude chybět energie. Pokuste se zvolnit svůj denní rozvrh , snižte své závazky a běžné denní povinnosti delegujte i na ostatní členy rodiny.  Pokud můžete vezměte si pár dní dovolenou na dobití sil.

Oblast lásky bude vaším největším pozitivem. Zadaní Králící mohou očekávat od partnera podporu a pomoc, což může vést ke znovuobnovení romantiky.  Užívejte si klidné časy strávené s partnerem. Ti, kteří jsou sami, mohou cítit větší potřebu nalézt partnera. Takže jim doporučuji článek Jak si nalézt partnera pomocí Fengshui, nebo obdobný článek Jak si najít partnera pomocí tarotových karet. Určitě ale doporučuji stromek štěstí, který je vynikající k posílení milostného štěstí.


Drak



jihovýchod

3. Hašteřivá hvězda bude ovládat znamení Draka. Přinese spory, hádky, nepřátelství, ale i žárlivost a špatnou náladu. Proto přemýšlejte, než svým výrokem někomu ublížíte, nebo se někoho dotknete, mohlo by to vést k poškození nejen pracovních vztahů.  Nejsou vyloučeny ani hrozby žalob. Feng shui lék na tuto hašteřivou hvězdu je červená barva, jako amulet Buddha nebeského klidu, lotos, nebo nějaká ochranná bytost. Nejlépe budou působit  v jihovýchodní oblasti bytu, či kanceláře, nebo je noste u sebe.
V práci kroťte svůj temperament, mohli byste udělat unáhlené, nebo špatné rozhodnutí. Zachovejte klid i když se s vámi bude chtít kolega, či zákazník hádat. Máte naději na povýšení nebo postup na lepší pozici. Štěstí se ale projeví, jen pokud budete reagovat klidně a fér, nebudete zbytečně riskovat a vyvolávat spory.  To platí i pro studenty, pozor na nevhodné chování při hodině.

Milostné vztahy Draků budou postiženy hašteřivou hvězdou a mnohde hrozí i rozpad vztahu. Sledujte své emoce, vyhněte se hádkám a žárlivosti.  Tento měsíc není vhodný na hledání nových partnerů a plánování společného života. Zvyšte své šance v lásce Mandarinskými kachnami, anděly lásky, nebo lotosy.


Had



Jihovýchod

Konflikty, hádky, spory a neštěstí, to bude hlavní téma pro Hady v tomto měsíci a také právě kvůli 3. Hašteřivé hvězdě, která bude toto znamení ovlivňovat. Vyhýbejte se tedy konfliktům, vášnivým diskusím, a kdykoliv to bude možné, nechte si raději svůj názor sami pro sebe. Chcete-li si pomoci se ovládat, držet na uzdě své vášně a držet se stranou nenávisti ostatních, doporučuji vybrat si některý z mystických amuletů. Na jihovýchodě umístěte Kwan Kunga, rozptýlí závist, hněv a snahu vám ublížit.
Práce a kariéra budou stresující a přinesou vám spoustu špatné nálady. Nebude stát za to, abyste si stály za každou cenu na svém, dělejte kompromisy. Hadi budou citliví a náchylní k soudním sporům, problémy s úřady i policií, takže buďte velmi opatrní na to co a kde vyvedete.

Hadům, kteří nejsou ve vážném vztahu se ani nedoporučuje do něčeho vážnějšího vstupovat.  Zadaní hadi to také nebudou mít příliš jednoduché, i jim hrozí hádky, spory a náladovost, nevěra a zrada. Zde doporučujeme Císařskou minci lásky, nebo naše oblíbené a velice účinné mandarinské kachničky.


Kůň



Jih
Hojnost a úspěch, dvě slova, která si Koně tento měsíc jistě užijí. Prosperovat budete z tvrdé práce, můžete ale i dědit, nebo dokonce vyhrát.
Pracovní plány, o kterých jste v minulosti přemýšleli by bylo vhodné tento měsíc dát do chodu.  Neváhejte riskovat, risk se vám vyplatí, buďte tvořiví, pilní, nebojte se vystoupit ze své zóny pohodlí, opřete se o své kolegy, pokud budete potřebovat. Chcete-li zvýšit svou prosperitu a bohatství, bude vám tento měsíc pomáhat 8. Hvězda prosperity. Podpořte její sílu tím, že si umístíte v jižním sektoru mince, ingoty, zvonkohry-kovové, nebo křišťálové šišky pro podporu prvku vody. Na pracovním stole vám prospěje Buddha úspěchu, had, nebo Kůň. Všechny symboly by měly obsahovat symboly pro prosperitu, tedy mince, ingoty, ryby….U sebe, jako osobní talisman můžete nosit tři svázané mince.

Koně budou mít štěstí v lásce, budou přitahovat pozornost a náklonnost. Koně kteří jsou sami si mohou konečně uvědomit, co od potencinálního partnera vlastně chtějí, což jim usnadní jejich výběr. Sklony budou mít ale k romantickým úletům, což nejen pro ně nemusí být dobré. Měli by podpořit  a posílit své vztahy třeba Ověsem Drak a Fénix, kteří spolu dohromady tvoří skvělý amulet pro vztahy.


Ovce



Jihozápad

Štěstí Ovcím přináší hlavně 1. Hvězda vítězství. Budou hodně motivované a pod napětím.  Své štěstí mohou zvýšit soškou Draků ve svém sektoru, tedy na jihozápadě, nebo na svém pracovním stole. Ovce mohou očekávat změny, nové příležitosti, nové projekty a těmto změnám by se neměly bránit, protože jim mohou přinést mnoho pozitivního do jejich životů. Práce a kariéra bude hodně slibnou záležitostí, sotva dokončí jeden projekt, s chutí se vrhnou do dalšího.  To ovšem může způsobovat určité napětí kolem nich. Napětí, ale i závist na pracovišti. Takže zde proti těmto intrikám pomůže Nosorožec  a to, že se Ovce nebudou cítit vinny.
Zasloužíte si úspěch, protože jste dobří a tvrdě pracujete, tak se za něj nestyďte. Buďte statečné a neváhejte převzít odpovědnost.

V lásce je tou nejdůležitější věcí, která vás drží zpátky, váš strach o to, abyste byli jako pár, potažmo rodina zajištěni. Nebojte se a mějte důvěru ve své schopnosti. Ovce, které jsou bez partnera by měly vyrazit směrem k nové lásce. S tím pomůže růženínový stromekhojnosti, který posiluje milostné štěstí.


Opice


Jihozápad

Pro opice půjde o velice vzrušující měsíc, dostanou nové příležitosti, dosáhnou nových úspěchů. Mnohé udělají kroky a vytvoří prostor a situace pro něco jim velice významného. 1. Hvězda vítězství jim nabídne velké štěstí a nové začátky.
Nebojte se tedy změn, které mohou přijít jak po stránce pracovní a finanční, tak po stránce vztahové a emoční. V práci budete cítit touhu vyniknout, vaše myšlenky budou originální, tudíž se ale někomu nemusejí zdát „normální“. Snažte se být i přesto sví a jedineční a udržte si za každou cenu svůj optimismus.  Tento měsíc je vhodný pro zahájení nových projektů.

Studenti mohou změnit svůj hlavní obor, nebo vůbec styl studia a bude to k jejich dobru.  Nezapomínejte posílit své štěstí těmito talismany.

Změny v lásce také jistě přijdou. Pokud váš vztah za nic již delší dobu nestojí a vy víte, že jste už udělali vše, aby to bylo lepší, nedá se nic dělat, bude zdá se lepší to ukončit. Bude překvapivé, jak se s těmito změnami rychle vyrovnáte. Jakmile tuto změnu přijměte, nový vztah a láska vám přijde velice rychle.  Opice, které jsou sami by si tento měsíc mohli najít svou spřízněnou duši. Amulety pro lásku.


Kohout



I kohouti budou mít požehnané období. Život by jim měl proudit velice hladce, nové a zajímavé příležitosti jim do života budou přímo skákat. Úspěch a bohatství vypadají velice slibně. Pro udržení tohoto štěstí je třeba ale také něco udělat.
Buďte štědří, nemyslete jen na sebe ale i na druhé, kteří tak výborné období nemají .
V práci budete velice populární, můžete být i povýšeni. Pokud práci hledáte, nyní je snad ta nejvhodnější doba.  Buďte tvořiví, dělejte si nové plány, podepisujte smlouvy a dohody a rozšiřujte své podnikání.  Na pracovní stůl určitě patří Kwan Kung,  bůžek podnikání a mince, či ingoty pro udržení bohatství.

Samotní kohouti budou mít velkou příležitost najít svého partnera. Pokud již s někým chodíte, je možná čas na to vztah posunout, legalizovat ho i před úřady . Zadaní kohouti by měly vyrazit ještě alespoň na krátkou romantickou dovolenou, nebo prodloužený víkend a pořádně si s partnerem užít. Zlepšete své štěstí v lásce a mandarínkami.

Pes



Severozápad

Hvězda 5 žlutí přináší právě teď negativitu do vašeho života. Neshody, stres, smůla a další všemožné nepříjemnosti. Snažte se vyhnout hádkám a sporům třeba jen tím, že si nějakou dobu necháte své názory jen pro sebe. Někdy je opravdu lepší mlčet, než se zbytečně hádat.
V práci hrozí psům vyčerpání, díky čemuž mohou pokazit co jen půjde. Nepomoha by krom jiného dovolená nebo volno? Mohli byste se tím i vyhnout případným chybám a konfliktům. Vyhněte se nebezpečí této létající hvězdy třeba tím, že si na severozápad umístíte pogodu, nebo zenovou zahradu pro větší ochranu a klid. Také se můžete stát obětí „kancelářské politiky“ žárlivosti, pomluv, nebo vám kolegové mohou házet klacky pod nohy. Snažte se nad tím povznést a zůstaňte sebevědomí a silní. Nyní není čas pro jakýkoliv růst, byla by to marná snaha. Vyhněte se také investicím, půjčkám a dávejte si pozor na své osobní věci.

I láska pro vás bude ztrácet přitažlivost. Pokud jste sami není pravděpodobné, že byste si v tomto období někoho sehnali, tedy někoho, kdo bude stát za vztah. Lotos s jablkem do ložnice pro posílení sektoru lásky.



Kanec




Severozápad

I kanci, stejně jako Psi na tom nebudou nejlépe díky  nepříznivé létající hvězdě 5 žlutí. Věci se budou táhnout, nic nepůjde normálně, vše budou provázet obtíže a překážky. Buďte opatrní, nespěchejte, dělejte vše s rozvahou. Pokud je to možné, zůstávejte co nejvíce doma, v noci se nikde raději sami netoulejte.
Účinky této hvězdy můžete minimalizovat nějakým ochranným mystickým amuletem, pogodou,zenovou zahradou. Karta Buddha ochrany vám také pomůže překonat rizikové období.

Práce a kariéra také nebude nic moc, snažte se vyhýbat sporům a konfliktům, nic nového nezačínejte, spíše věci pečlivě dokončujte. Pozor na finance a majetek  celkově. Pozor i na autonehody, nehody při sportu atp.
Studentům se nebude moc dařit, pomoci může globus, nebo jiný osobní amulet. Nehádejte se se spolužáky, ani učiteli, byl by to špatný rozjezd pro školní rok.

Prasata budou snít o románku, nicméně asi marně. Ti co jsou volní, by měli tento měsíc volnými i zůstat.
Zadaná  prasata udělají dobře, pokud dají svým partnerům prostor a klid aby se zabránilo zhoršení jejich vztahů. Růženínový stromek pomůže ke snížení napětí ve vztazích