pátek 22. března 2013

Karmický výklad partnerský


Kdy je vhodné udělat partnerský karmický výklad?


Vždy, když jste v situaci, kdy se vám hlavou honí myšlenky na to, proč jste se zrovna vy dva potkali, proč zrovna vy dva musíte řešit vaše krize a překážky ve vašem vztahu.
Karmický výklad partnerský vám objasní , co vás do vztahu přitahuje na vědomé i karmické úrovni. Zda máte vůči sobě nějaké karmické dluhy a jaké, co do vztahu přinášíte jeden druhému a to na fyzické i emoční úrovni. Co chcete a co očekáváte vy i partner od vašeho vztahu.
Dozvíme se citovou podstatu a s ní i negativní vlivy působící na vztah ze strany ženy i muže. Dále se vyjeví i situace majetková, čeho jste spolu vy dva schopni na této úrovni dosáhnout, popřípadě i to, co vám brání v získání majetku, nebo financí. Možná budoucnost a vývoj vašeho vztahu.
Vše o dosažení štěstí ve vztahu,negativní okolnosti, které na vztah zvenku působí a rady jak je odvrátit.Co brání partnerovi,popřípadě vám být ve vztahu šťastným. Co vztahu z vnějšku přitěžuje a naopak i pomáhá a v neposlední řadě se zde objeví i karmické zkoušky a úkoly, které máte řešit buď jednotlivě,nebo spolu v rozmezí půl až jednoho roku.
Tento partnerský výklad se provádí pouze jednou na jednoho partnera. Lze použít i v případě, když máte lásku, se kterou se míjíte, nebo spolu nemůžete z jakýchkoliv důvodů být.
Více zde



Žádné komentáře:

Okomentovat