čtvrtek 28. března 2013


Symbol osobnosti   18. Měsíc
Vaše osobnost oplývá velkým osobním magnetismem a je, tak jako Měsíc , často schopna vnést světlo tam, kde vládne tma.Jste romantická,ale přesto jste ochotná dát přednost cestě, která vás bude inspirovat a ne oklamávat. V některých obdobích vašeho života se budete muset vyrovnávat se sebeklamem, anebo s faktem, že někdo klame vás. Ale vaším posláním je stát si za tím, co vnímáte jako pravdivé, abyste se mohla ve všech oblastech dokonale poznat.I když se bude hodně lidí domnívat, že vás znají a budou se nazývat vašimi přáteli, protože je přitahuje vaše kouzlo, je jen málo těch, které byste tak nazvala vy. Protože jste velice citlivá, je pro vás důležité, abyste v sobě nejprve rozvinula sebedůvěru a pocítila jakousi oddanost,než se rozhodnete dát lidem nahlédnout do vašeho nitra.
Přitahovat vás mohou lidé narození ve znamení ryb, protože jsou odrazem vaší citové hloubky , ochoty vyvíjet se a připravenosti podstoupit změnu.
Máte velké nadání rozhodovat se, život vám předkládá  často současně dvě nebo více možností k výběru. Obyčejně se pokusíte tyto možnosti propojit, nebo naopak budete pečlivě zvažovat u každé z nich pro a proti. Protože je vaším talentem vidět věci v jejich pravém světle, a na základě toho zvolit správné řešení, budete možná pomáhat i ostatním s tím najít jejich správnou cestu.

Napište si o Váš symbol osobnosti



* Email:
* Datum narození:
   Jméno:


Vaše data jsou v bezpečí - SmartEmailing.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat