úterý 16. června 2015

TÝDENNÍ VÝKLAD OD 15.-21.6.

TÝDENNÍ VÝKLAD OD 15.-21.6.
33-Minor-Discs-KnightPONDĚLÍ
pondělí může pro nás mnohé být zklamáním a to buď od lidí kolem nás, nebo dokonce od nás samotných. Dnes nedostojíme svým slibům, závazkům a plánům. I ostatní nás mohou nechat samotné, napospas našim problémům. Chce to seberat
Také dnes můžeme očekávat nějaké nepříjemnosti ze strany našich bývalých.
Buďme dnes tedy opatrní na to, abychom něco nezanedbali, byli zodpovědní, a neopomiíjeli věci i lidi kolem nás.

06-Major-LoversÚTERÝ
Dnešní den máme učinit závazné rozhodnutí, které bude uděláno upřímně, z hloubi srdce.
Jinak den celkově přeje zamilovanosti, lásce a dobrým vztahům.
I v práci dnes budete stát před rozhodnutím, které byste měli udělat ze srdce, ne pro peníze, ne z prospěchu. Možná sice při tom budete potřebovat více odvahy, ale o to více na sebe pak budete hrdí.
Pro lásku a vztahy dnes platí nádherný den, možné je zamilování a utužení starých vztahů
52-Minor-Cups-03STŘEDA
Dnešní den se Vaše záležitosti budou vyvíjet velice příznivě a to ve všech směrech. Něco se vám podaří zdárně dokončit, dodělat, dovršit a vy budete spokojená a šťastná.
Co se týče obchodů a peněz, dnes budete mít slibný den pro investice. Můžete zkusit i vsadit.
Ve vztazích obecně dnes máte důvod ke spokojenosti. Komunikace mezi vámi a vašim nejbližším okolím bude snadná a harmonická. Je možné, že se dnes dozvíte nějakou radostnou událost.
34-Minor-Discs-QueenČTVRTEK
Dnes budete na vážkách a nebudete vědět, komu kolem vás věřit. Proto bude důležité, abyste ke všemu zaujala svůj postoj a nenechala se nikým ovlivnit.
Dnes je nutné se postarat o finanční a běžné záležitosti.
Možná se kolem vás bude pohybovat i nedobrá žena, která vám může způsobit ztrátu a proto pozor i na pracovní oblast, vše si dnes kontrolujte.
Dnes nedejte na „ dobře míněné rady druhých“ Dnes věřte především sama sobě.
44-Minor-Swords-09PÁTEK
Dnešní den nebude zřejmě probíhat moc vesele. Může vás přepadnout splín, špatná nálada, nebo smutek. Na druhou stranu karty doporučují postupně krok za krokem dělat věci, kterých se bojíte, do kterých se vám nechce, nebo dokonce řešit ty věci, které vám špatnou náladu způsobují.
V práci to dnes pro vás nebude vypadat moc růžově, můžete zmatkovat a dělat chyby, proto raději dnes postupujte pomalu a kontrolujte po sobě vše, co jde.
Ve vztazích si dnes také budete dělat nějaké starosti a nemusí jít vždy jen o starosti s partnerem, ale také například o starosti v rodině, či s dobrými přáteli.
25-Minor-Discs-04SOBOTA
Situace dnešního dne bude strnulá a nikam nepovede. Stagnace ale to samé, co uvolnění.
Můžete zažít konflikty, nebo se objeví i finanční problémy. Je možná i nějaká finanční ztráta, kvůli špatnému oběhu peněz.
Dnes se musíte postavit strachu ze změny tom, že potřebné změny vykonáte.
03-Major-EmpressNEDĚLE
Dnes se bude dařit všemu novému čím se budeme zabývat. Je tedy vhodný den k tomu, začít podnikat, promýšlet plány do budoucna, začít nový vztah. Využijeme-li tedy svou tvořivost, postavíme si dobrý základ pro věci budoucí.
To bude platit především i v pracovní oblasti. Ti, kdo práci hledáte, dnes udělejte krok k tomu, ji získat. Ti, kdo chtějí ve své kariéře postoupit, či udělat dobrý i obchod, by dnes měli na svém záměru zapracovat a uvést ho do chodu.
Ve vztazích obecně dnes bude plodný den, kdy si budeme rozumět s partnery, dětmi i rodiči.