čtvrtek 9. července 2015

KURZ DVORNÍ KARTY

Dvorní karty v tarotu pro mnohé z nás představují velkou nejistotu a zmatek. Dovolím si říci, že často nevíme co s nimi, jak je vykládat, zda představují lidi kolem nás, nás samé, nebo něco jiného? 

Součástí mého kurzu Tarotové významy je i jeden modul věnován právě Dvorním kartám a tomu, jak je co nejlépe pochopit a porozumět jim.
Já jsem tuto část vyjmula a vytvořila z ní samostatný kurz věnovaný právě a jen a jen jim.

A můžu říct, že jsem spokojená a doslova nadšená z toho, jak se mi to povedlo:)
Doufám, že vám tento kurz pomůže s orientací v daném tématu a na jeho konci již nikdy nebudete váhat, jak tu kterou kartu z královské rodiny vyložit.
titul výstřižek
Obsah kurzu-co dostanete
  1. Video o dvorních kartách

Délka: 260 minut, to je pomalu čtyři a půl hodiny povídání, popisu a významů dvorních karet z pohledu různých oblastí výkladu.
Jasně vysvětlené základní pojmy, popis, symboly a to, jak karty v našem životě vystupují a působí.
  1. Nahrávka v MP3

Celý kurz je také daný do podoby MP3, abyste si ho mohly stáhnout například do telefonu a poslouchat ho třeba při vaření, žehlení, v koupelně….kdekoliv budete mít chuť poslouchat povídání o dvorních kartách.
  1. Prezentace

Celý modul je k dispozici i jako prezentace. To hlavně pro ty, kteří si v prezentacích libují
  1. Pracovní sešit

Skripta, přepis přednášky kombinované s pracovním sešitem pro vaše vlastní poznámky. Jeho nedílnou součástí je část s praktickými úkoly, které vám pomohou dostat dvorní karty do praxe.
Pracovní sešit je ke stažení ve formátu PDF, nebo klasicky ve Wordu

Cena toho všeho je 1000 Kč

PS: Tento kurz je součástí kurzu Tarotové významy, tudíž, ten, kdo by se rozhodl ke studiu i tohoto kurz, bude mu cena modulu Dvorních karet odečtena.