úterý 11. srpna 2015

POTŘEBUJETE SI PŘIVOLAT PARTNERA,CHCETE, ABY VÁS MILOVAL?

Kachnička mandarinská symbol láskyTak to budete potřebovat Mandarinské kachničky.
Využití ve Feng shui

Kachnička mandarinská symbolizuje v tradici Feng shui lásku, vztah, věrnost a manželské štěstí, které přetrvá po celý čas.  
Tak jako věřili Číňané, že skutečné kachničky ani na okamžik neopustí svého partnera.


Kachničky mandarinské se však neužívají jen pro lidi, kteří chtějí vyjádřit svou lásku k druhému partnerovi, nebo jako svatební dary, ale také pro osamělé duše, které chtějí nalézt pravou lásku, nebo pro ty, kteří mají stále problém najít si vhodného partnera.
Pokud jsou Kachničky obrácené hlavami k sobě symbolizuje toto umístění i zlepšení vztahů obecně, zlepšení sociálního života, štěstí, bohatství a život bez větších potíží. 
Takto vyobrazené kachničky se nejvíce používají pokud jsou potíže ve vztahu, pokud je někdo obětí pomluv a žárlivosti a také k rozpuštění hněvu.
Některé kachničky jsou zobrazeny na kořenu lotosu. To ještě umocňuje symboličnost věčné, neutuchající lásky a dlouhověkosti.
Lotosový kořen je totiž velice lepkavý, a pokud se k němu něco přimkne, téměř se to nedá odtrhnout pryč. Protože je růženín v Číně symbolem lásky, často jsou Kachničky vyřezávány právě z tohoto kamene.
Kachničky se umísťují většinou do jihozápadní části domu, nebo ložnice. Věří se, že kachničky takto umístěné jsou mocným kouzelným předmětem, který do prostoru vyzařuje silnou energii lásky. 
To člověka dělá vůči partnerovi, nebo potenciálnímu partnerovi mnohem atraktivnějším. Manželský pár zase tato energie více stmelí a dojde k prohloubení citu. 
Kachničku je též možné nosit stále u sebe, v kapse, příruční tašce, kabelce, nebo jako přívěšek. Takto bude zvyšovat atraktivitu majitele.
mandarinske-kachnicky-amandarinske-kachnicky-goldmandarinske-kachnicky-na-lotosumandarinske-kachnicky-ovesmandarinske-kachnicky-zlate