neděle 20. září 2015

Bachovy esence: První pomoc-Urgency

Krizová esence, kapky v nouzi, i pod těmito názvy se skrývá směs Bachových esencí, určená k první pomoci.
Některé zdroje uvádějí, že zachránila nespočetnému množství lidí život, před příchodem lékaře.
Esence nenahradí lékařské ošetření, ale pomůže zamezit energetickému šoku, jehož následky by v lidském těle mohly způsobit těžké škody, nebo pomáhá šok rychle odstranit.
Šokem je zde myšleno vše, co naším energetickým systémem otřese a dezintegruje ho, od leknutí při bouchnutí dveří, přes někou stresující zprávu až k tělesnému úrazu se ztrátou vědomí.

Esence v těchto případech pomáhá energetickému systému dát se rychle do pořádku.
Je tedy důležité mít Urgency produky stále u sebe, v kabelce, v autě, doma, aby se mohly užít co nejdříve po nějakém otřesu, či šoku.
Řada „PRVNÍ POMOCI“ obsahuje následující esence:
Clematis/plamének plotní,  Star of Bethlehem/Snědek chocholikatý,  cleranthus/Chmerek roční,  Rock Rose/Devaterník dvoubarvý,  Impatiens/Netýkavka žláznatá,  Crab Apple/Jabloň lesní,  Cherry Plum/Slivoň třešňová.
Kdy urgency produkty pomáhají?
  • Když je člověk duševně zmatený: např. po hádce,  po nepříjemné zprávě, nebo špatném zážitku, pokud děti shlédly něco, co je vystrašilo
  • Když vás čeká něco nepříjemného jako je : návštěva zubaře, rozvodové stání, přijímací pohovor, různé zkoušky, operace a jiné lékařské zákroky, ze kteých máte strach.
  • Když se leknete: například po nějakém pádu, po psím kousnutí, nebo po štípnutí hmyzem
  • Když musíte pracovat ve stresovém prostředí: například na burze, u záchranářů, na jatkách a zkrátka všude tam, kde se necítíte v pohodě a klidu, třeba i pokud děláte uzávěrky, pospícháte, máte zodpovědnou funkci
  • V případech běžných poranění: podráždění po holení, akné, citlivá plěť, porušená kůže, bodnutí, štípnutí nebo říznutí
Kromě kapek a spreje pro ústní použití, můžeme využít i k obkladům, formou zábalů a obvazů.
Na spáleniny, vymknutí, řezné rány a vyrážky je tu i krém, kterým postiženou oblast mažeme. Mast se osvědčila i na drobná zranění ze sportu jako jsou mozoly, otoky a různá podráždění pokožky.
Zvířátkům se podávají do krmné dávky nebo vody 2-3 kapky.
Esence Urgency jsou vhodné ale i pro květiny, které utrpěly šok jako je to, že jste je zapoměli zalít a oni stýly týden na slunci na balkoně a snaží se přežít :), při přesazování, po škodách způsobených mrazem nebo hmyzem. Dávají se 3-4 kapky do zálivky nebo jako postřik listů.

Přehled produktů řady První pomoc-urgency

urgency-228x228
ROLL ON
large-sos-krem-228x228
SOS KRÉM
largest-spray-urgences-228x228
SPREJ
large-elixirs-urgences-b-noir (1)-228x228
KAPKY
largest-pastilky-228x228
PASTILKY
INTERIÉROVÝ PARTFÉM URGENCY-228x228
INTERIÉROVÝ PARFÉM