neděle 20. září 2015

Feng shui -KARIÉRA

Oblast kariéry se týká vaší práce, úspěšné kariéry a toho, jak si vyděláváte naBUDDHA A DRAK živobytí. "Léčba", tedy harmoniace této oblasti ve vašem bytě, proto patří mezi zásadní pokud chcete:
  • najít novou práci,
  • lépe placenou práci,
  • práci která vás bude bavit a naplňovat, 
  • pokud chcete dosáhnout povýšení
  • zlepšit vztahy se spolupracovníky
  • získat větší uznání
Tato oblast vašeho domu, nebo bytumůže zapůsobit na vaši kariéru více než vaše kancelář, nebo místo, kde pracujete. Protože se tato oblast nachází vpředu domu, nebo bytu, váže se tato oblast i na vaše vztahy s vnějším světem.
SEKTOR KARIÉRA
ČERNÁ ŽELVAHledat novou práci je často velice stresující, bez ohledu na to, zda jste po škole, nebo máte praxi v oboru dvacet let.
Zaměstnání nemá být jen zdrojem příjmu, ale také forma sociálního začleňování a potvrzení vlastního talentu a schopností.
Může vám tedy Feng shui skutečně pomoci najít novou práci? Práci, která vás učiní šťastnými a uspokojí vaše profesní, emocionální a finnční potřeby?
Ano, může. Zdůrazňuji však slovo pomoci. Feng shui to neudělá za vás, to ČÍNSKÁ MINCE XXLvy budete hledat, psát a posílat životopisy atd... Vy jste zkrátka ten, kdo musí dát věci do pohybu.
Feng shui by mělo být použito jako doplněk pro vaši práci a úsilí.
Existuje spousta feng shui léků, které vám pomohou ve vaší kariéře, vy jste ale pro váš úspěch ten nejdůležitější faktor.
Jak tedy podpořit sektor KARIÉRY u vás doma?
DRAČÍ ŽELVA VELKÁNejprve základ, tento sektor by měl vypadat příjemně, být uklizený, aby energie mohla plynout. Nepořádek v podobě pohozených bot, odložených tašek, koly, lyží, krabic, zkrátka všeho co odložíte když přijdete domů, musíte zlikvidovat, uklidit a odstranit, protože to brání "postupu vpřed" a tomu dostat se dál. Uspořádání této oblasti má působit dojmem opakovaného a uklidňujícího pohybu.
Až bude uklizeno, pak je vhodný čas na to, umístit do prostoru vhodné doplňky podle vašeho vkusu, podle toho, co se vám líbí a co vás samé oslovuje. Nikdy byste se neměli nechat přemluvit k prostředku, který vám nesedí, nebo se vám nelíbí.
Hodně prostřeků podporujících Vaši kariéru najdete ZDE a dalšími věcmi, které je vhodné do prostoru umístit je například zrcadlo, akvárium, modrou rohožku, misku s vodou, fontánku, vázu, obraz s vodopádem, vlnovkový vzorek na stěnách, nebo podlaze...
DRAČÍ OCHRÁNCI-CHI LIN
DRAK ŠTĚSTÍDVĚ RYBKY