neděle 21. května 2017

Týdenní výklad 22.-28.5.

 Tento týden bychom se měli zamyslet nad svou sexualitou. Neděláme náhodou někdy to, že místo toho, abychom vyjadřovali své pocity a vnímavost, manipulujeme s ní a klameme svého partnera, nebo uspokojujeme sami sebe, aniž bychom se přitom řídili naším srdcem?
Možná si myslíte, a já věřím tomu, že je to v dnešní době častý jev, že budete oceňováni jen a pouze za to, že jste sexy, že přitahujete partnery atd. Potom také jen takovéto partnery přitáhnete. Budou vás utvrzovat v tom, že tolik záleží na tom, jestli jste sexy nebo ne.  Problém tedy zřejmě bude v tom, že nemáte odvahu být jiní ze strachu, že nebudete přitahovat nikoho. Tak jako u každé jiné formy vyjadřování potřebuje i sexualita svůj hodnotný obsah. Nadměrný vklad energie do sexu a nedostatečný vklad do hlubších oblastí vztahů vytváří nebezpečné hranice. S partnerem si přeci můžete nabídnout více než jen dočasnou útěchu. Opravdové prožívání lásky a sexu může léčit, pouze ale jen tehdy, pokud při ní odhalíte svou zranitelnost.

 

 

3PONDĚLÍ

Dnešní den se Vaše záležitosti budou vyvíjet velice příznivě a to ve všech směrech. Něco se vám podaří zdárně dokončit, dodělat, dovršit a vymůžete být spokojení a šťastní.
Co se týče obchodů a peněz, dnes budete mít slibný den pro investice. Můžete zkusit i vsadit.
Ve vztazích obecně dnes máte důvod ke spokojenosti. Komunikace mezi vámi a vašim nejbližším okolím bude snadná a harmonická. Je možné, že se dnes dozvíte nějakou radostnou událost.
Tato karta je především o hojnosti, o kterou bychom se měli podělit. Otevřete se tedy lidem, kteří o to stojí a jsou schopni s vámi vaše emoce sdílet. Vyjádřete jim svou lásku a s vděčností vítejte vše co přichází a lučte se s těmi situacemi, které jdou pryč. Protože láska může sílit jedině svou volností, uvědomme si, že násilím k sobě nikoho nepřipoutáme, ani nikoho nemůžeme donutit, aby nás miloval.

2ÚTERÝ


Dnes si máme uvědomit, že za každou událostí stojí nějaký vyšší vliv.
Budeme komunikativní, rozhovory nám dnes nebudou činit výrazné potíže, hlavně při nich musíme zůstat sami sebou, přetvářka a neupřímnost se nám dnes moc nevyplatí.
V práci budeme praktičtí, dařit se dnes bude obchodům i finančním transakcím. Dát pozor bychom si však měli na posměšky a znevažování a to jak směrem od nás, tak směrem k nám.
Ve vztazích dnes nezadaní mohou být úspěšní a potkat své vyvolené. Ve stálých vztazích dnes nedojde k žádnému vývoji, spíše půjde o zvyk a setrvačnost.
Dnes také budete mít přístup ke své intuici, tak ji koukejte poslechnout, určitě si dobře poradíte. Rozvíjejte ji a hlídejte si také svou nezávislost.

STŘEDA

Dnes bude poklidný a stabilní den. Máme si však uvědomit své jistoty a vážit si jich.
V pracovní oblasti dnes výborný den, můžete se cítit bezpečně, ať již půjde o cokoliv. Pozor však na spěch a na svou intuici, tu byste dnes měli určitě uposlechnout a neodsouvat ji na druhou kolej.
Ve vztazích dnes máte dar obohatit osoby kolem vás, třeba jen tím, že si všimnete něčeho, co jste doposud přehlížela.
Vše máte možnost dnes stmelit a dát dohromady.
Peníze mají obíhat, láska má být opětována. Je dobré si uvědomit, že i ty největší poklady ztrácejí svou hodnotu, pokud nejsme schopni se o ně podělit.  Zrovna tak k sobě přitahujeme všechny a všechno, kdo má být součástí našeho života. Sami si vytváříme svou realitu a své vlastní zkušenosti. I to dobré i to špatné je naše, je to naší součástí a máme to ve svých životech zvládnout. 

ČTVRTEK

Dnes vás čeká nějaká společenská událost, oslava, či radostné setkání. Pokud budete cestovat, půjde o vydařenou a spokojenou cestu. Den bude vcelku radostný, se šťastným průběhem a nábojem. Pokud máte nějaké potíže, dnes by měly s největší pravděpodobností skončit.
Ve vztazích dnes půjde o harmonický den, kdy si s partnerem k sobě můžete nalézt příznivější a hezčí postoj, tudíž byste měli oba této šance využít k prohloubení vztahu. Respektujte vaši rozdílnost a nechtějte svého partnera měnit, pokud se vám na něm něco dnes nelíbí. Ukončete staré problémy a rozepře konstruktivním způsobem, ne hádkou a urážkami.Můžete plánovat svatbu, nebo jiné šťastné rodinné oslavy.
Pozor na pomíjivá shledání a vzplanutí, dnes k nim budete mít také sklony.

PÁTEK

Dnešní den bude ve znamení nepozornosti a zabývání se zbytečnostmi, což umožní vstup do dnešního dne silám, které vás budou spíše brzdit. Neházejte dnes vaše problémy za hlavu, snažte se vše a hned řešit, jinak si můžete zadělat na dlouhodobější nepříjemnosti.
Dnešní den budete řešit i problémy s prací, neshody s nadřízenými, nebo i kolegy.
Co se týče vztahů s lidmi obecně, i zde dnes hrozí spory, hádky a konflikty, pomluvy a jiné spory. Od přátel se můžete dočkat nepěkného chování. Pozor na opičí lásku a manipulaci s ostatními.
Tato karta ukazuje ale také na strach z porážky, kterou můžete dnes cítit. Tento strach je ale ve své podstatě jen nepříjemný pocit a nemusí nutně odrážet skutečnost. Uznáte-li to, uvolníte tím všechny energie, které jsou tímto strachem spoutané. Přijměte svůj strach a vzdejte se ho.

SOBOTA

Dnešní den by měl být velice šťastný a významný. Velké příležitosti se nám naskytnou ve všech oblastech a v mnohých z nich nalezneme své uplatnění.
V otázkách pracovních dnes budete na velice dobré cestě k tomu uspět. Dařit se bude vztahům s kolegy, dobře půjdou obchody, dlouhodobé plány a projekty. Kdo má dnes nějakou zkoušku, měl by také uspět.
Ve vztazích dnešní karta naznačuje prožití velké lásky a to jak pro stávající vztahy, tak i pro vztahy nové a nová zamilování. Dnes je také pro některé příhodný den k početí, nebo alespoň k naplánování  potomka.

 

NEDĚLE

Dnes získáte významné a cenné zkušenosti a pomyslně s nimi dosáhnete jakéhosi vrcholu.Půjde však o pevný základ, který vám dá jistotu a pevnost vašeho dnešního dne.
V práci dnes jste na pevné půdě, nic hrozného by se nemělo stát.
Pokud žijete sami, nebo jste měli s partnerem problém, dnes je vhodný den k tomu, váš vztah obnovit, či jinak urovnat.
Pozor dnes na přílišnou námahu, neopatrnost-mohli byste něco ztratit. Pozor také na cizince, nebo lidi o kterých nevíte, co si o vás myslí. Nezačínejte nic nového.
Snažte se o vnitřní klid a moudrost. Klid vás chrání před různými problémy a moudrost odrazí veškerou úzkost a strach. 

Žádné komentáře:

Okomentovat