úterý 30. května 2017

TÝDENNÍ VÝKLAD NA 29.5.-4.6.

   

Rada pro vztahy

Tento týden bychom se mohli zamyslet nad naší potřebou se chránit. Můžeme mít opravdu velice silný pocit, že je potřeba hranice, kam už nikdo jiný nemůže vytvořit. Ale víme proč? Stavět kolem sebe pevnost , nevpustit nikoho dovnitř, je to opravdu to, co chceme?  Proto bychom měli řešit své problémy, nezavírat se před nimi, tím se zavíráme sami před sebou, ale i před tím, koho milujeme, nebo tím, kdo miluje nás. Pokud zkusíme být více otevření, můžeme zjistit, že i partner se stává přístupnějším a má snahu s námi více spolupracovat.

PONDĚLÍ

Dnes získáte významné a cenné zkušenosti a pomyslně s nimi dosáhnete jakéhosi vrcholu.Půjde však o pevný základ, který vám dá jistotu a pevnost vašeho dnešního dne. V práci dnes jste na pevné půdě, nic hrozného by se nemělo stát. Máte dobrou perspektivu, můžete započít novou prcovní kariéru. Pokud žijete sami, nebo jste měli s partnerem problém, dnes je vhodný den k tomu, váš vztah obnovit, či jinak urovnat.Je ale zapotřebí jednat otevřeně. Pozor dnes na přílišnou námahu, neopatrnost-mohli byste něco ztratit. Pozor také na cizince, nebo lidi o kterých nevíte, co si o vás myslí. Nezačínejte nic nového, raději se věnujte rozdělaným věcem.  

ÚTERÝ

Dnešní den nebude zřejmě probíhat moc vesele. Může vás přepadnout splín, špatná nálada, nebo smutek. Na druhou stranu karty doporučují postupně krok za krokem dělat věci, kterých se bojíte, do kterých se vám nechce, nebo dokonce řešit ty věci, které vám špatnou náladu způsobují. Takže je nutné uznat, že splín a trápení jsme si způsobili sami a nemá smysl házet vinu na druhé. V práci to dnes pro vás nebude vypadat moc růžově, můžete zmatkovat a dělat chyby, proto raději dnes postupujte pomalu a kontrolujte po sobě vše, co jde. Může docházet i k šikaně na pracovišti, takže se nedejte. Mnozí z vás mohou uvažovat i o odchodu, což byste však měli dobře promyslet, a protože se problémy sami nikdy nevyřeší, bude potřeba opravdu jednat. Pozor také na finanční ztráty způsobené naší tvrdohlavostí, nebo spojené s nějakým podvodníkem. Ve vztazích si dnes také budete dělat nějaké starosti a nemusí jít vždy jen o starosti s partnerem, ale také například o starosti v rodině, či s dobrými přáteli. V partnerství může být cítit tvrdohlavost jednoho z partnerů. Karta často ukazuje na rozpad vztahu.  Takže dnes očekávejme a připravme se na konflikty, spor a špatné zprávy.  Náš chybný postoj a pohled na věc, mstění se za své neúspěchy, to bude věc, které bychom se dnes měli vyhnout.

STŘEDA

Dnešní den budete mít poklidný, harmonický s romantickou atmosférou. V pracovní oblasti se dnes uvolněte a užívejte si přiměřeného poklidu. Pokud jste měli poslední dobou stres a fofr, dnes to nedopusťte, uvolněte se a užívejte poklidu tohoto dne. Můžete také dostat nějakou skvělou nabídku na přivýdělek, brigádu, nebo něco obdobného. Dnes se bude dařit hlavně umělcům a těm, kdo pracují v uměleckých oborech. Ve vztahu to dnes má být příjemné a milé. S partnerem budete ve vzájemné harmonii. Pokud partnera nemáte, dnes byste mohli toho pravého někde potkat a mohlo by to být už konečně to pravé. Tedy hezká, oboustranná a opětovaná láska. Můžeme dnes dostat nabídku k sňatku, nabídku na společný život, nebo jen nabídku na prožití romantického vztahu.

ČTVRTEK

Dnešní den by měl být velice šťastný a významný. Velké příležitosti se nám naskytnou ve všech oblastech a v mnohých z nich nalezneme své uplatnění. Pochopení, důležitá informace a cesta do vlastního nitra mohou být součástí dnešního dne. V otázkách pracovních dnes budete na velice dobré cestě k tomu uspět. Znovu najdete a hlavně uvidíte svůj cíl, a získáte jasnou představu, jak ho dosáhnete. Nečekané příležitosti, které vám dnes mohou vstoupit do života bude potřeba využít a nepropásnout je.  Dařit se bude vztahům s kolegy, dobře půjdou obchody, dlouhodobé plány a projekty. Kdo má dnes nějakou zkoušku, měl by také uspět. Ve vztazích dnešní karta naznačuje prožití velké lásky a to jak pro stávající vztahy, tak i pro vztahy nové a nová zamilování. Setkání s osudovou osobou nám může změnit život. Budeme mít také dobré okolnosti k tomu pomáhat někomu, kdo na tom není tak dobře jako my.

PÁTEK

Dnešní den budou provázet rozporuplné myšlenky a pochybnosti o našich rozhodnutích. Můžeme mít pocit, že nic není důležité, že po ničem netoužíme. Vyčkávání a jakási stagnace však může být tím, co je právě nyní potřeba. Neuvidíme dobře co a jak půjde dál, mnohé přepadne i bezradnost a bezútěšnost. Neuslyšíme ani svůj vnitřní hlas, který by nás měl vést dál. Nevadí, nepůjde o dlouhé období a tak musíme doufat a věřit, že zítra již bude zase lépe. V práci a pracovních věcech dnes budeme v krizi, nebude se nám nic chtít řešit a tak snad bude lépe, když uděláme jen to nejnutnější a zbytek odsuneme na lepší den. Určitě bude lepší neplést se do problémů na pracovišti, problémy přejdou, jakmile si jich přestaneme všímat. To samé platí i pro vztahy-přežijte dnešek J Pro manželství a dlouhodobé vztahy nastalo období beze změn, kdy bude dobré hledat novou cestu k partnerovi, nebo k němu změnit přístup. V rodině by měl být dnes zkrátka klid a to bude jen dobře.

SOBOTA

Situace dnešního dne bude strnulá a nikam nepovede. Stagnace ale to samé, co uvolnění. Můžete zažít konflikty, nebo se objeví i finanční problémy. Je možná i nějaká finanční ztráta, kvůli špatnému oběhu peněz. Můžeme mít strach ze změny, kterou je potřeba udělat, protože víme, že současná situace již nikam nevede. Dnes se musíte postavit strachu ze změny tom, že potřebné změny vykonáte. Mohou nám do života přijít i spory o dědictví, majetek, setkat se můžeme s lakotou a nenasytností. Ve vztazích můžeme pociťovat omezování, či uvěznění, uvědomíme si, že neděláme vše co nás baví a budeme mít tendence svádět to na rodinu, či partnera. Přitom stačí tak málo, stanovit si hranice. V manželství dnes mohou probíhat mocenské boje a hry, manipulace, komandování, partner vás může chtít dne využívat, možná až moc často uslyšíme- podej, přines, já bych si dal tohle a tohle….

NEDĚLE

Dnešek bude dnem aktivním, ale stabilním. Žádné velké výkyvy v normálních situacích sice nenastanou, zato dnes uděláte spoustu práce, které je třeba. Snažte se dnes se všemi jednat energicky, uplatněte smysl pro realitu, moc raději nesněte a nestavte vzdušné zámky. V práci dnes budete opravdu tvrdě pracovat, čehož si vaši nadřízení však všimnou. Pokud pracujete sami na sebe, dnes uděláte pokrok, postup, dobrý obchod atd.. Dnes to bude o úspěchu, ale také o tvrdé práci. Ve vztazích dnes uplatněte svou smyslnost a užijte si ji. Karta ukazuje na ženatého muže, takže dámy pozor a to buď na svého manžela, protože vždy se najde nějaká dobračka, která vám do něj půjde, nebo sami můžete pocítit náklonnost k ženatému muži. Zde je to pak o svědomí a o tom, kam až budete chtít zajít.

Žádné komentáře:

Okomentovat