neděle 19. srpna 2018

Tarotová minutka 19.8.


Neděle 19.8.
Dnes můžeme cítit obtíže při zahajování, či dokončování našich záležitostí.  Slovo včas a spokojenost vysloví dnes asi jen málokdo, ale co, vždyť je nedle, den, kdy máme odpočívat, užívat si svou rodinu a připravovat se na příští týden. Nicméně, připusťte si, že jste schopni udělat špatnou volbu, zkuste zvládnout svůj strach a věřte své intuici. Mobilizujte své vnitřní síly, abyste zvládli projevit to, co chcete aby bylo vidt, abyste řekli to, co se chystáte již dlouho říct, abyste udělali to důležité, co je potřeba udělat.
Všichni již jist víme, co způsobuje přílišná závislost na materiálnu-sobeckost, extrémní konkurenci, nedůvěru nebo třeba i přehnanou závislost na bezpečnosti a pohodlí. Možná je na čase , abychom se dnes vydali dál-vyrostli a prosadili svou nezávislost.
Zaměřte se dnes na možné problémy se žárlivostí ve vašich vztazích. Co vám žárlivost přináší? At´ již vaše, či vašeho partnera? Asi nic moc dobrého.
Pokud jste sami a lásku hledáte, mohli byste se potkat s někým příjemným skrze vaši práci, takže buďte přátelští a usmívejte se. Jak říká jeden můj kamarád-usmívej se, to ti sluší <3
Pokud vám dnes budou chybět peníze, nevnímejte to příliš negativně. Někdo je má a někdo je pořád shání, takže kouknte na to z té pozitivní stránky, snad na tom nejste tak zle.
Přeji příjemnou neděli <3

Žádné komentáře:

Okomentovat