pátek 3. srpna 2018

Tarotová minutka pátek 3.8.


Pátek 3.8.

Někdo dnes může mít pocit, jako by nesl celou váhu světa na svých bedrech….No, nikomu to nepřeji, ale svět není zrovna snadné místo :D
Nicméně, dnes je skvělý den pro kontrolu toho, co vůbec děláte, pro uvědomění si, že nemusíme a nemáme všechno dělat sami, že můžeme a měli bychom požádat o pomoc, dyž se cítíme třeba už vyčerpaní.
Většina z nás pracuje tvrdě na svých věcech a pátek je dnem zakončení, takže se nevzdávejte, neopouštějte svůj cíl, když jste téměř u něj. Ještě dnes vydržte a zítra si odpočiňte.
V práci jistě budete dnes pracovat velice dobře, ale jaksi vám může dojít, že za „malé peníze“ a malé uznání. Může se stát, že vaši nadřízení budou přehlížet vaše zásluhy. Může být prospěšné podívat se, jestli by vás jinde více neocenili, ale to je na vás.
Pokud jste na dovolené a jste sami, můžete se s někým setkat. Nebojte se mluvit i s lidmi, které neznáte. Na světě je spoustu zajímavých lidí a někdy je rozhled trošku potřeba, Naopak, ti, kteří jsou ve vztahu, mohou dnes zjistit, že je jejich vztah ještě vcelku pěkný a stojí za to :D Věci v oblasti lásky dnes mohou být velice zajímavé.
Dnes může skvěle fungovat intuice. Poslouchejte ji a ona vás dovede tam, kde máte být.
Přeji pěkný den

Žádné komentáře:

Okomentovat