neděle 26. dubna 2015

TÝDENNÍ VÝKLAD OD 27.4.-3.5.2015

PONDĚLÍ
dnešní den bude velice akční v tom, co se týče rozdělaných úkolů a nedořešených situací. Budete úspěšně řešit problémy, které vám budou stát v cestě a ještě při tom dokážete pomáhat ostatním.
Akčnost očekávejte i ve vztahu, kde ovšem může jít i o prchlivost, nebo žárlivost. Dnes vám také mohou do života vstoupit nečekané události, či zprávy.
Pozor na ukvapená rozhodnutí zvláště o změnách-práce, bydliště, partnera

ÚTERÝ
Dnešní den má být plný pozitivních zpráv, výsledků a očekáváních. Naše záležitosti dnes budou probíhat velice hezky a pozitivně, dosáhneme ve většině velice dobrých a potěšitelných výsledků.
I v pracovní oblasti dnes vsaďte na úspěch. I zde dnes čekejte výborné zprávy a pokud k tomu ještě bojujete s konkurencí, dnes jistě zvítězíte.
I v oblasti citů a vztahů bude dnes velice příjemný den, který byste mohli pořádně oslavit.
STŘEDA
Dnes je možné úspěšně cestovat a to jak doslova, tak i obrazně. Můžeme se směle pustit opustit současnou nepříznivou situaci a vykročit novým směrem posilněni zkušenostmi z minulosti.
Po zdravotní stránce se dnes nemusíte cítit zcela fit.
V práci stojíte před novým počátkem, který se vám však alespoň v této době nemusí moc zamlouvat.
Spolehněte se dnes na pomoc kolegy, který může být větším odborníkem než vy, pomůže vám.
Ve vztahu se pomalu rýsují změny.  Jaké, tím si zatím nebudete příliš jistá, protože nedovedete odhadnout, kam se vaše situace ve vtahu má vyvíjet. Udělejte si nejprve jasno sama v tom, co od vztahu očekáváte.
ČTVRTEK
Dnes bude den, kdy budete pod jistým tlakem. Vynoří se síly, které vyvolají nečekanou a náhlou reakci, která povede mnohdy až k výbuchu.
Zaměřte se tedy na vyhrocené situace a snažte se je řešit v klidu a s rozmyslem, vyhněte se unáhleným výbuchům a pocitům, že vám chce někdo ublížit. Problémy jiných, nejsou vaše problémy a to je hlavní téma dnešního dne.
Očekávat můžeme i náhle se vynořívší problémy, tudíž bude potřeba rychle a odvážně reagovat na takové situace.
Pozor na milecké vztahy, mohly by dnes přinést dalekosáhlé nepříjemnosti.
PÁTEK
Dnešní den bude příjemný a klidný. Plány, na kterých jsme pracovali se začnou naplňovat, začíná období šťastných událostí.  Dařit se bude i ve finanční oblasti, obchodům, investicím.
Dnes také můžeme očekávat výborné zprávy, setkání s milými lidmi, nebo i pozvání na oslavu.
V práci prožijeme pohodový den, i když nepůjde o žádné velké úspěchy, či převraty. Na pracovišti prostě bude klid.
Ve vztazích obecně může přijít vyřešení problému, usmíření, veselá nálada, ale také smyslnost a vášeň. Dnes k nám bude partner otevřený, tudíž bychom měly citlivě přijmout projevy jeho citů.
 SOBOTA
Dnes nebudete využívat svůj potenciál na sto procent.
Možná byste si raději měla dát od všeho volno, než udělat věci špatně, nebo neúplně.
Také dnes nebudete týmový hráč a strávíte čas raději o samotě, a proto ho využijte k vašemu vnitřnímu vzdělání, nebo odpočinku.
NEDĚLE
Dnes bude obecně panovat spíše chladná atmosféra. Setkáte se s nepřátelstvím, pomluvami, rozpory nebo i hádkami. Na druhou stranu však vám tyto situace mohou přinést jakési vyjasnění.
V práci dnes toto ochlazení bude velice zřetelné. Hrozí hádky na pracovišti, klepy, agresivita. Ztroskotat mohou i dlouhodobější projekty, obchody, vztahy s kolegy. Dnes si snažte tedy udržet odstup od všeho, co se přihodí a dívejte se na tyto události s nadhledem.