neděle 19. dubna 2015

TAROT A ČÍSLA

Významy čísel v tarotu-tarot a čísla

1.

Nové začátky, příležitost, potenciál, energie, nápady, inspirace  Jednička  se zabývá tím, co má na sebe vzít novou podobu. Mnoho jedniček  ve čtení znamená, že situacezačíná, nebo je v ranných fázích vývoje.

2

Balance, dualita, křižovatka nebo volba, partnerství, asimilace, sdílení, vnímavost, diplomacie, jemné přesvědčování, aplikace, dohoda a vhled. Více  dvojek ve čtení označuje čekání, nebo dobu menšího úspěchu, kdy si n ten opravdový budeme muset ještě očkat. Také naznačují smíření nebo setkání.

3

Počáteční dosažení cílů, růst, tvořivost, hojnost, vyjadřování, komunikace a přátelství. Číslo 3 dohromady 1 a 2, a prochází až ke  4,aby nám ukázala,jak to bude dále vypadat. Více 3 ve čtení označují skupinové činnosti nebo situace zahrnující více než jednu osobu. Mohou také znamenat zpoždění, ale s příslibem budoucího úspěchu.

4

Struktura, nadace, stabilita, stagnace, projev, praktická aplikace, tvorba, soustředění, organizování a plánování. Je výsledkem dobře postavené základy a správné aplikaci. To je to, co je výsledkem touhy a fantazie (tj. energie 1, 2 a 3). Mnoho 4 ve čtení označuje úrodu nebo projev myšlenky spolu s plánem, jak věci mohou růst.

5

Nestabilita, konflikt, ztráta, příležitost pro změnu, nový cyklus, změny, rozšíření a odpočinek. Ve čtení, více 5 ukazují změny, výzvy a fluktuaci. Také ukazují, materiální blahobyt, ale duchovní chudobu, pokud není správně vyvážený.

6

Komunikace, řešení problémů, spolupráce, rovnováha, relaxace, seřízení, harmonie, soucit, společenské vědomí, rodinný život, láska, péče, pohodlí a obavy. Více 6 ve čtení označují úpravy myšlenek, postojů či podmínek. Představují také schopnost překračovat a řešit potíže.

7

Reflexe, hodnocení, motivy, spiritualita, moudrost, dokonalý pořádek, pozorování, zkoumání, meditace, objev a poznání. Sedmy představují víru - víru ve věci, které nelze vidět, ale přesto existují. Jde o poznání konečné pravdy, a to jen na základě zkušeností, že porozumění se vyvíjí a víry v neznámo je dosaženo.Ve čtení, mnoho 7 ukazuje období introspekce nebo samoty.

8

Pohyb, akce, změna, znovuzrození, regenerace, přehodnocení, schopnost, duchovní statečnost, úspěch, uznání, úspěch a dosažení. Osmička je spojena s mocí, která vychází zevnitř a umožňuje člověku dosáhnout toho, na co se zaměří. Mnoho 8  naznačují pozitivní změnu mysli ale i  stavu.

9

Uskutečnění, dosažení, vedou věci k závěru, dokončení, naplnění, nezištnosti, magnetismu, idealismu a působí jako dárce moudrosti a inspirace. Více 9 ve čtení znamená, že situace nebo události, se blíží ke konci nebo byly právě dokončeny a další věci jsou před námi.

10

Dokončení, konec cyklu a obnovy. 10 se také může skládat z jedničky (1 +0 = 1), a proto se desítky představují stejné věci jako Esa, ale na vyšší úrovni. Mnoho 10 ve čtení může znamenat zakončení, které se bude  brzy transformovat do nových začátků.
Naučte se pochopit Tarot, bez knih, bez nápověd, spojte se s ním svou intuicí!