neděle 19. dubna 2015

ŠABLONKA PRO CHARAKTER POSTAVY

ŠABLONKA PRO CHARAKTER POSTAVY 

S touto šablonou budete vytvářet postavy a jejich poutavé příběhy v rekordním čase.  A jak je to možné? Tarot jsou velice kreativní a tvořivý nástoj a pomocí této šablony to zvládnete velice lehce. Chce to jen cvik a trošku nadšení pro Tarotové  karty. 
Postup práce se šablonou:
1. Stáhněte si šablonku do vašeho počítače
2.Vezměte si svůj balíček karet
3.Vytáhněte si 8 karet a rozložte dle této tabulky dejte se do díla.

4.První karta-vzhled
 Prvky, které uvidíte na této kartě, použijte pro charakteristiku vzhledu. Dejte na první dojmy, vnímejte, jak na vás tato karta působí. Tak to ostatně udělejte i s dalšími kartami. Z této karty můžete vyčíst například i barvu pleti, vlasů, očí a mnoho dalšího. Dovolte kartě, aby vám řekla, jak dotyčný vypadá.
5. Druhá karta-
z té vyčteme věk,podívejte se, jaké má číslo, pokud vám padne napříkald Císař, je zřejmé, že půjde o muže staršího, pokud vám padne například nějaké Páže, nebo Rytíř,půjde o mladého člověka. Atd... Ani zde se nenechte omezovat, popusťte uzdu své intuici.
6.Třetí karta-
z té vyčteme další fyzické vlastnosti dotazovaného člověka. Vězte, že pokud vám vyjde například Slunce, půjde o muže krásného, svalnatého, prostě idol všech žen, pokud poustevník, můžeme očekávat spíše vetchho staříka :)
7.Čtvrtá karta-
nás již zavede do minulosti dotazované osoby. Povolte své předtavivosti a opět nechte mluvit kartu její příběh. Ukáží se zde traumata a spíše horší zážitky dotazované osoby. Také zde najdeme povolání, přístup k duchovnu, co osobu dokáže pořádně naštvat atd...
8. Pátá karta -
hlavní klady, hlavní pozitivní síla tohoto příběhu. Včem může být tento člověk výborny, v kterém oboru silný, kde může uspět k čemu má výborné předpoklady?
9. Šestá karta-
nám ukáže energie a situace, které člověka brzdí v tom, aby byl úspěšný, nebo dosáhl svých cílů. Je to výborná pozice pro poznání toho, čemu se vyhnout, s čím bojovat, co neodsouvat do pozadí a raději řešit. Např. čtyřka pohárů by mohla naznačovat, že se dotyčný často nudí a není schopen si proto udržet trvalý vztah, nebo i práci. Sedm mečů by zase mohlo naznačovat, že dotyčný bojuje s kleptománií atp. :)
10. Karta sedmá-Motivace.
Čeho chce daná osoba již dlouho dosáhnout a nedaří se? Po čem touží na psychické, či emocionální úrovni? Chce být matkou? To ukáže Císařovna. Chce pomáhat, věnovat se dobročinnosti, nebo právu?To nám ukáže karta Spravdelnost. Touží po slávě a uznání? To může odhalit třeba Sedm holí.

Možností je spousta a pokud chcete hlouběji poznat tarot a jeho možnosti, pojďte se se mnou učit. Ráda Vám předám své zkušenosti.

11. Řešení problémů.
Jak bude vaše postava reagovat při konfliktní situaci? Ví, že má raději ustoupit do světa ideí ( sedm pohárů), nebo má jít vpřed i za cenu sporů(pět holí) nebo má jít za svou lásku(Milenci) nebo bude opravdu šťastný, až když současný život ukončí a začne úplně znovu(Smrt)?

Toto cvičení, které je součástí Kurzu výkladu Tarotových karet, je výborným nástrojem pro spojení vaší intuice, praxe a Tarotových karet. 
Je tu nepřeberné množství možností, které nám na bázi brainstormingu Tarot přináší a nemusíte se učit zpaměti významy karet, nemusíte vykládat s knihou v ruce. 
Stačí vám napojit se na vaši mysl a najít cit pro karty a příběhy které nám povídají. Ale to musíte zkusit sami, na vlastní pěst.... A já Vás tímto procesem mohu provést, a ráda.