neděle 19. dubna 2015

TÝDENNÍ VÝKLAD OD 20.-26.4.


PONDĚLÍ
Dnes dosáhnete obrovské úlevy. Něco, z čeho jste měla strach, nebo co vás trápilo se vyřeší. Například přijde osvobození od nouze a starostí, osvobození z nepříjemných svazků s jinými lidmi, nebo jen od jistých zábrana a bázně. V práci dnes bude jakýsi rozhodující den, tudíž byste měla zabrat, ukázat co ve vás je, pokud toužíte po nějakém úspěchu. Pokud vás čekají nějaké zkoušky, zkuste si je naplánovat na dnešní den. V partnerském vztahu dnes najdete nějaký „poklad“, Připravte se ale, že to půjde jen velice stěží a těžko, takže raději vše nějak odložte na vhodnější den.
Jeremiel je archanděl, který vám pomůže zhodnotit svůj život, taže se můžete snadněji rozhodnout, co je pro vás dobré, a co již třeba ne. Buďte nějakou dobu sami, jen s tužkou a papírem, zavolejte si na pomoc Jeremiela, a on vám pomůže posoudit, co je třeba změnit, uzdravit, nebo ukončit.

ÚTERÝ
Dnes budete přikládat velkou důležitost své minulost, což vás bude velice svazovat v tom, že nevidíte to, co se kolem vás děje dnes. V manželství nepřipomínejte staré hříchy, dětem nevyčítejte jejich minulé chyby. Dnes můžete potkat někoho ze své minulosti, nicméně z toho velkou radost mít nemusíte, nebo naopak tomuto setkání budete dávat význam větší, než opravdu má. Zaměřte svou pozornost i na děti, mohou mít problémy.
STŘEDA
Dnes nebudete schopní převzít zodpovědnost za svou osobní moc a nebudete umět využít váš potenciál v plné míře. Tím se dostanete do svízelných situací, které mohou mít další následky. Další věcí je nedostatek odvahy, ta vám dnes zřejmě bude chybět a to právě v době, kdy ji budete velice potřebovat. Seberte a jděte do boje za sebe samé. Nemějte strach z úspěchu. Co se týče rodiny a dětí, nebraňte jim v tom se plně projevit, zvláště, pokud vy přitom budete cítit strach a obavy.
ČTVRTEK
Dnes vám hrozí možné finanční potíže, či ztráty. Proto dnes nikomu nepůjčujte, nemuselo by se vám vše vrátit. Dnes ani příliš neutrácejte, nekupujte žádné větší věci, neinvestujte. Co se týče partnerských vztahů, mohou dnes proběhnout hádky kvůli financím. Při jednání s dětmi budete muset být velice trpělivá a k trpělivosti a dobrému zacházení s penězi je také vést.
PÁTEK
Dnes by měl být vcelku poklidný a příznivý den. Je třeba dát pozor jen na přílišnou závislost na mínění druhých. S ostatními lidmi se dnes budeme spíše spojovat, souhlasit, bavit se.Nechtějme jen být jako oni. Je třeba jít svou vlastní cestou.
Pokud máte pro dnešek určeny menší a splnitelné cíle, je velká šance jich dosáhnout. Jinak budeme dnes vcelku pracovití, vnímaví a co je hlavní, budeme dbát na to, abychom věcem vtiskli svůj vlastní systém.Ku pomoci nám dnes může být hnědovlasá, nebo i blond silnější žena. Pokud takovou znáte, jistě ji požádejte o pomoc, neodmítne.
SOBOTA
Dnes se budeme zabývat spíše malichernostmi, než zásadními věcmi. Den bude celkově spíše pasivní, naše síly budou jaksi roztříštěné a bude jen velmi těžkése k něčemu zdárně dopracovat.V práci dnes nebude panovat pořádek a klid. Hrozí špatný přístup k pracovním povinnostem i vztahům. Dnes asi nebude mít příliš z nás radost ze svého zaměstnání, ale i takové dny přicházejí.
Zkontrolujte si dnes své účetnictví a finance, možná by neškodilo lépe a efektivněji plánovat.Ve vztazích také dnes hrozí hašteření a hádky pokud nezměníte přístup jeden k druhému. Dnes ve vztazích obecně raději nic neřešte, možné spory by mohly vyústit až k vážným rozporům.
NEDĚLE
Dnešní den bude příjemný a klidný. Plány, na kterých jsme pracovali se začnou naplňovat, začíná období šťastných událostí.  Dařit se bude i ve finanční oblasti, obchodům, investicím.
Dnes také můžeme očekávat výborné zprávy, setkání s milými lidmi, nebo i pozvání na oslavu.
V práci prožijeme pohodový den, i když nepůjde o žádné velké úspěchy, či převraty. Na pracovišti prostě bude klid.
Ve vztazích obecně může přijít vyřešení problému, usmíření, veselá nálada, ale také smyslnost a vášeň. Dnes k nám bude partner otevřený, tudíž bychom měly citlivě přijmout projevy jeho citů.