neděle 19. dubna 2015

KARMA A JEJÍ VLIV NA NAŠE PARTNERSTVÍ

-problematické nebo nepochopitelné vztahy
Mnohé, ne-li všechny naše důležité vztahy, které v tomto životě máme, byly počaty již v našich minuých životech.
K těmto karmickýcm vztahům patří nejen vztahy přátelské, rodinné, milostné, či pracovní, ale také vztahy k našim domácím mazlíkům.
 My jste tyto jedince, nepíši záměrně jen lidi, opravdu znali již dříve a velmi často se s nimi setkáváme v určité karmické situaci a naopak i oni mají karmický vztah s námi a at již je jeho původ v tomto, nebo životě před staletími, je to oboustranná ulice, vzájemná dohoda dvou jedinců zůstat ve spojení na určité úrovni a za určitým účelem.

Všem se nám již určitě stalo, že jsme ěkoho potkali poprvé v životě a zdálo se nám, jako bychom ho znali již odjakživa. A ono tak asi opravdu bylo, ale v jiném životě.  Na dlouhodobý vztah v minulém životě ukazuje například láska na první pohled, nenávist na první pohled, nedůvěra na první pohled, okamžitý pocit přátelství a důvěry nebo spřázněnosti. Je to zvláštní, že?
Nicmně je důležité vědět, že je to právě kvalita vztahu, kterou si pamatujeme, než jednotlivé detaily. Je to právě ta hodnota, která má pro náš současný život a vztah tenpravý význam.
Karmické vztahy mohou být různé a mohou pocházet i z několika minulých životů. A co je vlastně jejich smyslem?
Příčiny a smysl mohou být různé. Často to souvisí s něčím nedokončeným mezi patnery, nebo s něčím, co je potřeba společně vyřešit.
Některé vztahy se stále opakují proto, aby se staly hlubšími a smysluplnějšími, jiné se opakují proto, aby byly ukončeny jednou provždy.
Víra a touha najít spřízněnou duši a následné pátrání po takvémto našem druhém já , je obvykle karmického původu. Těchto bytostí, našich spřízněných dušíje v našem životě několik. S několik lidmi jsme spojeni nakarmické úrovni, máme s nimi tedy spřízněnou karmu.
Možná je to dáno tám, že někde hluboko uvnitř, v našem podvědomí, uchováváme karmický odkaz, který si s daným člověkem máme naplnit. My si vybíráme toho,kterého chceme pro život a je na nšm, zda bude v tomto momentě spolupracovat, zda s námi půjde do vztahu nebo ne.
Kromě toho máme možnost rozhodnout se v tomto životě pro více možností, jak prožít náš karmický vztah a všechny mohou být stejně významné.
Naše role ve vztazách se mohou v různých životech měnit. Většina z nás prožila mnoho životů jako muž ijako žena. V heterosexuálním vztahu mohl být v minulém životě  muž ženou a žena mužem. Někdy může být někdo naší minulou matkou, sestrou, otcem, dítětem, manželem, milencem či přítelem. Láska má totiž mnoho podob a mnoho tváří a my máme možnost okusit je všechny. A po každém životě si vždy paatujeme spíše kvalitu této lásky, tohoto vztahu, než svou konkrétní roli. Pamatujeme si tedy spíše lásku, nenávist, lhostejnost, než konkrétní skutky těchto vztahů.