pondělí 15. srpna 2016

ČÍNSKÝ HOROSKOP-SRPEN

ČÍNSKÝ HOROSKOP OD 8.8.-7.9.

cinsky-horoskop-krysa
KRYSA

Krysa

Věci vypadají pro tento měsíc velice příznivě a to pro všechny životní oblasti a zdá se, že to tak ještě několik příštích měsíců bude. Energie pro vás slibují úspěch a nové příležitosti, budete mít hodně energii k tomu dosáhnout mnoha věcí. Váš vodní prvek je nyní silný a významný. Proto se doporučuje nosit černé, nebo modré věci, stejně tak jako šperky s modrými kameny.
Tento měsíc máte možnost zazářit v obchodních záležitostech, takže nepromarněte, ale uplatněte svůj talent, své odborné znalosti a píli. Hodně lidí vám bude nabízet podporu, ale raději ignorujte ty, kteří vás budou brzdit, nenechte se. Doba pro vás přeje velkým snům a vizím. Dejte jen pozor na závistivce a vše dobře promýšlejte.
V lásce vám vaše charisma pomůže přilákat potencionální partnery. Pokud jste singl, nemusíte se vůbec držet zpátky. Ti co ale jsou ve vztahu mohou cítit
jakousi zatuchlost ve stávajícím vztahu a tím pádem i touhu po něčem novém. Pokud jste již o rozchodu rozhodlí je nejlepší čas pro to udělat rozhodující krok. Stromek štěstí  nebo fénix a drak je vynikající prostředek k vylepšení vztahů.

 

cinsky-horoskop-buvol
BÝK

BÝK

Býkům je v srpnu souzena prosperita. Příležitosti k finančnímu úspěchu jsou nasnadě, dají vám novou jistotu a zlepší přístup ke všem dalším životním oblastem. Pokud máte nové nápady, nebo plánujete velkou akci, neváhejte. Podpořte své štěstí a zisky sadou mincí pro zisk a prosperitu.
Štěstí v obchodních záležitostech vypadá velmi slibně, jen se vyvarujte odmítat nové nápady a nedělejte si nic z toho, když vám někdo řekne ne. Můžete dostat i nabídky na povýšení, či nějakou novou a lepší práci. Snažte se stýkat s pozitivními lidmi, kteří vás budou motivovat a nenechte se otrávit věčnými pesimisty-vyřaďte je z okruhu svých přátel.
Povzbuďte své štěstí na pracovišti třeba těmito prostředky-globusochranný mincový ověsnáramek hojnosti.
Láska vás bude velice lákat, takže pokud máte někoho vyhlídnutého, jděte do toho, nestyďte se. Pokud se stydíte udělat první krok, ukažte dotyčnému alespoň to, že o něj máte zájem. Ti, kteří chtějí vztah oživit, nebo ho posunout na novou úrověň, neměli by váhat, věci půjdou hladce. Darujte svému vyvolenému třeba Mandarinské kachničky, jako symbol vaší lásky.

 

cinsky-horoskop-zajic
KRÁLÍK

Králík

Králík by měl být tento měsíc velice opatrný. Nedorozumění, právní problémy, hádky a negativita by mohly vzniknout díky Hašteřivé hvězdě. Tyto problémy mohou způsobit vaše neadekvátní reakce na jakoukoliv maličkost. Snažte se nebýt negativní, agresivní, zkuste lépe a věcně argumentovat. Uklidněte se u ametystového svícnu, který vás tímto obdobím může provést v co největším klidu. Dá vám tedy hodně práce zachovat na pracovišti s kolegy klid a mír. Umístěte si a stůl nosorožce, který vám dodá klid a sílu překonat hašteřivou hvězdu.
Současně také není vhodná doba pro nové plány, nové úkoly a zadání. S nikým se nespolčujte, neuzavírejte nová pracovní partnerství, projekty nebo akce, mohlo by zde docházet k průtahům a nepříjemnostem. Pokud je přeci jen třeba rozjet něco nového, zvažte všechny možnosti, než tento krok uděláte.
Jako nápravu můžete použít i Lotosový květ-solar, který vnese klid mezi vás i lidi se kterými musíte být.
Ani v lásce to nebude šťastné období. Ve vztazích hrozí krize a bude nutné zabránit tomu, abyste udělali věci, kterých byste později litovali. Vyvarujte se hádek, v případě potřeby si raději od svého partnera udržujte odstup. Lépe než hádka, či ublížení, nebo urážka milovaného člověka. Pro harmonii ve vztazích si zavěste do ložnice Pivoňky, nebo u sebe noste Mince drak a fénix, kteří podporují harmonii mezi partnery.

 

cinsky-horoskop-drak
DRAK

Drak

Různé druhy vztahů se budou zlepšovat. Minulé spory a hádky budou zapomenuty a přátelství budou opět sílit. Tím dosáhnete víc, než doufáte. Spolupracovníci vám půjdou na ruku, budou na vás milí a přátelští a velice rádi s vámi půjdou do nových společných projektů.
Štěstí v práci, obchodě bude opravdu velké, takže se nelekejte žádné příležitosti. Váš pozitivní postoj a velká energie zvýší vaše šance na úspěch. Pokud budete mít pocit, že jste zavaleni prací, nebojte se delegovat některé své povinnosti na druhé.
Snad jedinou oblastí, kde to nebude nic moc jsou intimní a partnerské vztahy. Ač se Draci, zejména tedy ženy, budou cítit velice atraktivní a přitažlivé, připravené na lásku, bude třeba opatrnosti. Vybírejte moudře, nespoléhejte jen na fyzickou přitažlivost a pěkný vzhled. Už naše babičky říkávaly „ Co je do hezkého hrnečku, když je prázdný?“ Romantika k vám přijde náhle, s nečekanými lidmi, na nečekaných místech. Zadaní draci musí jednat obzvlášť opatrně. Pozor na nevěry a náhlá vzplanutí, nemuselo by to vždy dopadnout dobře. Posilte raději oblast partnerství a vztahů Fénixem a Drakem, který tvoří pár a podmínky pro klidné a harmonické manželství.

 

cinsky-horoskop-had
HAD

HAD

Hadi budou mít vcelku pozitivní měsíc a to hlavně v pracovní oblasti a financích. Budete charismatičtí, lidé vás budou vyhledávat a dala by se říci, že by od vás koupili cokoliv. V srpnu budete opravdu přitahovat pozornost. V práci budou nadřízení i kolegové velice kladně reagovat na vaše plány a nápady. Pokud se věnujete psaní, publikování nebo komunikaci, budete velice úspěšní. Dařit se bude u zkoušek a vyššímu vzdělání. Posilte úspěch pro své znamení soškou Hada s mincemi.
Láska bude vstupovat do popředí. Nebudete mít nedostatek obdivovatelů a ctitelů. A je tím myšlena především kvalita, ne množství. Všichni Hadi mají své sny a ideály o partnerství, o tom, jak to má vše harmonicky fungovat. Nevzdávejte se těchto snů a vizí. Dokonce i ti vybíraví budou mít tu moc stát se neodolatelnými pro své partnery, takže toho využijte, pokud potřebujete s partnerem probrat něco důležitého a zatím jste neměli odvahu. Pro zvýšení a udržení stability ve vztahu doporučujeme Mandarinské kachničky, nebo….sošku anděla lásky

cinsky-horoskop-kun
KŮŇ

KŮŇ

Energie létajících hvězd slibuje tomuto znamení posílení úspěchu pro budoucnost. Často tedy můžete mít pocit, že se věci vymkly kontrole, protože vše přijde rychle a možná i dost nečekaně. Bude dobré poslouchat svou intuici, abyste udělali správná rozhodnutí. To platí zvláště, pokud budete mít špatný pocit z nějakého projektu a nebude se vám do něj chtít. V tomto případě můžete sice přijít i o nějakou hotovost, ale ve výsledku dopadnete velice dobře.Někdy je lepší trošku ztratit, ale zabránit tím většímu pádu. Obecně můžete ale udělat více než si myslíte, takže věřte v sebe a svou vírou budete působit na ostatní, dodávat jim odvahu a energii.Vaše dlouhodobé výsledky budou opravdu výborné. Pro posílení úspěchu a pro dostatek energie umístěte ve své kanceláři sošky Buddha úspěchu, Draky, nebo Třínohé žáby.
V lásce. Koně muži budou tak zabraní do práce, že své osobní vztahy posunou až na druhé místo. Koně ženy budou naopak velice přitažlivé pro druhé pohlaví a mohou přitahovat i několik potencionálních partnerů současně. Bude je lákat dobrodružství a bezstarostnost. To je v pořádku, pokud jsou singl, pokud jsou však vdané, nebo ve vztahu, může jim toto chování přinést dost problémů a komplikací. Posilte svůj sektor lásky třeba Andělem lásky na křišťálové kouli.

 

cinsky-horoskop-koza
KOZA

KOZA

Tento měsíc bude pro ovce měsícem smíšených pocitů, kde by měl převládat především  pocit štěstí z dosaženého úspěchu. Dejte si ale pozor na své zdraví. Hodně odpočívejte, dejte si pozor na přepracování a stres, nebo se může váš zdravotní stav povážlivě zhoršit. Tato rada je důležitá pro Dřevěné KOZY, kterým je 61 let a proKOZY Země, kterým je 37 let, protože právě jejich element štěstí pro tuto oblast je snížen. Měly by si pořídit amulet pro zdraví nebo Ganéšu a opravdu se šetřit. V práci vám šéfové i spolupracovníci budou fandit, ale budou i vidět, že potřebujete čas na odpočinek, abyste nedělali chyby. Soustřeďte se na rozdělané plány, namísto rozšiřování nových, mohli byste si tím způsobit potíže nebo udělat v této souvislosti špatné rozhodnutí.
V lásce a osobních vztazích se mějte na pozoru a netravte hodně času v práci, nebo váš rodinný život bude trpět. Snažte se více soustředit na lásku a partnera. Pokud nejste ještě vdané a ženatí, je možná ta nejvhodnější doba začít tyto akce plánovat. S partnerem relaxujte, užívejte si jeden druhého a nikam nespěchejte. Podpořte svůj vztah v sektoru partnerství a třeba Fénixem, drakem a ingoty. Andělská křídla lásky budou vhodným dárkem.
cinsky-horoskop-opice
OPICE

OPICE

Šťastné období pro Opice pokračuje. Nicméně ohrožení je tu v oblasti zdraví. Obzvláště 
60 ti leté Ohnivé Opice a 84 nebo 24 leté Vodní opice musí svému zdraví věnovat velkou pozornost a nic nezanedbat. Opice obecně budou tento měsíc vystaveny možnému riziku úrazů a zranění, takže pozor při sportu, nebo i dopravě Buddha ochrany. Noste při sobě Pět jadeitových mincí, nebo Wu lou a v jihozápadním sektoru si pro ochranu umístěte nějakou ochrannou bytost. Odpočívejte, vemte si i krátkou dovolenou a načerpejte novou energii. V práci budete mít velice dobré a šťastné období, klidně přijměte nové výzvy, nabídky pro lepší a kvalifikovanější místo. Sektor práce si posilte třeba rybou Arowanou, která je symbolem velkého úspěchu a v Číně prý není podnikatel, který by ji u sebe v kanceláři neměl. Již započaté projekty mohou dospět k dobrému finále. Udělejte si chvilku na to, každému kdo vám pomáhal, poděkovat.
Svobodné a singl Opice si budou vychutnávat přicházející romantiku. Zadané Opice mohou trávit příjemný čas se svou rodinu nebo partnerem. A nic nemůže zlepšit vaše vztahy než Mandarínské kachničky lotos umístěné v sektoru partnerství.

 

cinsky-horoskop-kohout
KOHOUT

KOHOUT

Tento měsíc by mohl být pro Kohouty dost problémový. Můžete být rozrušení či doslova znechucení událostmi, které vás mohou potkat. Jde především o ztráty peněz nebo cenností, zradu, nebo dokonce násilí a strach o vlastní bezpečnost. Vždy ale myslete, že to není trvalého rázu, že jde jen o přechodné období, které brzy skončí. Pro svou ochranu si pořiďte sošku slona nebo nosorožce. Problémy v práci mohou být způsobeny závistí, žárlivostí a intrikami. Dračí ochránci, či Plaketa čtyři ochránci pomohou proti této kancelářské politice. Snažte se za každou cenu zůstat v klidu a neplést se ho hádek a pomluv. Zaměřte se více na práci, méně na spolupracovníky.
Pokud jste sami, nezažijete v lásce moc vzrušení. Udržujte vztahy ve formální rovině a počkejte si na příhodnější období. Pokud jste zadaní a v manželství, nesvěřujte se nikomu se svými problémy, jak se říká co se děje doma se má doma i vyřešit. A i pro toto znamení doporučuji posílit sektor partnerství Mandarínskými kachničkami a lotosem, nebo i nádhernými svícny s anděly. Každému podle jeho vkusu.

 

cinsky-horoskop-pes
PES

PES

Pro psy bude srpen velice pozitivním měsícem, kdy budou hladce odstraňovat problémy, budou přitahovat nové možnosti a příležitosti nejen v oblasti pracovní, ale i v oblasti milostné. Lidé, významní, vás budou podporovat a pomáhat vám. Kariéra a podnikání vás bude bavit a vše vám půjde tak nějak lehce, jakoby samo od sebe. Práce vás teď bude opravdu velice bavit a naplňovat. Můžete být i povýšení, nebo přijmout nabídku na lepší místo. Neváhejte proto sdílet své úspěchy a nové nápady s ostatními v kolektivu. Noste citrinový náhrdelník, nebo si kupte křišťálovou klíčenku jako amulet pro podporu.
Obnovený smysl pro romantiku posílí vaše vztahy. Pokud pomýšlíte na svatbu nebo trvalý vztah, je to skvělé období. Psi, kteří jsou sami nebudou mít o obdivovatele nouzi, stačí ji jen správně vybrat. Stromek štěstí je vynikající věc pro posílení milostného života. A pokud se budete rozhodovat o tom, který partner je pro vás ten pravý, využijte i výkladu karet, nebo si nechte vypracovat svou odpověď pomocí horární astrologie.

VEPŘ

Vepři by měli tento měsíc věřit svým instinktům a využít tak všech příležitostí, které jim vstoupí do cesty. Pomoc se vám dostane i od vlivných osob kolem vás, tedy od rodičů, nadřízených, nebo i pomoc z nebe. Chce-li podpořit toto požehnání, požijte Buddhu, nebo sošku některého anděla a postavte ji do severozápadního sektoru. Budou před vámi stát i nové výzvy a i když pro vás půjde o tvrdou práci, výsledky budou dokonalé. Dokonale využijete i svou přirozenou inteligenci, kterou jsou vepři obdaření od přírody. Otevřete se novým přátelstvím a novým vztahům. Noví přátelé vám mohou teď, nebo i někdy později velice pomoci a podpořit vás. Noste citrinový šperk, nebo si pořiďte nějaký orgonit, nebo křišťálovou klíčenku.
Láska bude hrát důležitou roli pro vaše sebevědomí. Máte-li vyhlédnutého nějakého partnera, nestyďte se ho kontaktovat a více se mu přiblížit. Andělská křídla lásky vám mohou pomoci při hledání a udržení spřízněné duše.
cinsky-horoskop-elle