pondělí 15. srpna 2016

TÝDENNÍ VÝKLAD OD 15.- 21.8.

2PONDĚLÍ

Dnes si máme uvědomit, že za každou událostí stojí nějaký vyšší vliv.
Budeme komunikativní, rozhovory nám dnes nebudou činit výrazné potíže, hlavně při nich musíme zůstat sami sebou, přetvářka a neupřímnost se nám dnes moc nevyplatí.
V práci budeme praktičtí, dařit se dnes bude obchodům i finančním transakcím. Dát pozor bychom si však měli na posměšky a znevažování a to jak směrem od nás, tak směrem k nám.
Ve vztazích dnes nezadaní mohou být úspěšní a potkat své vyvolené. Ve stálých vztazích dnes nedojde k žádnému vývoji, spíše půjde o zvyk a setrvačnost.
V každém okamžiku se rozhoduješ, kým jsi a budeš. Tvůj život je výsledkem tvých myšlenek.

 

3ÚTERÝ

Dneškem můžete vstoupit do nového životního období, kde vás čeká pracovní postup, výborně složené zkoušky, či nabytí nových profesních dovedností. Zvažte také další studium, kurzy, prostě vše, co vám může být užitečné pro vaší profesi, ale i pro změnu oboru, pokud po ní toužíte.
Pozor dnes na nepořádek a lenost, přese vše můžete mít  sklony k lenivosti a odbývání věcí.
Ve vztazích by mělo dojít k vyjasnění vzájemných postojů a je těžké určit jestli budou dobré, nebo špatné, zde záleží na úhlu pohledu.

Strach je energie, která poškozuje, uzavírá, skrývá a omezuje.

0STŘEDA

Dnes budete bezstarostně přistupovat ke všem událostem, které vás mají potkat. Tento přístup bude velice osvěžující, protože vám dovolí uvolněně přijímat dnešní den. Vyhněte se však lehkomyslnosti a naivitě dítěte, přese vše, buďte prozíraví, již nejste dítě a pokud byste udělali chybu, nemusela by vám projít.
V práci se za každou cenu snažte být zodpovědní, jinak uděláte laické chyby. 
Bezstarostnost ve vztahu vám dnes jen prospěje.


Hned po nenávisti jsou starosti tou nejhorší duševní aktivitou.

9ČTVRTEK

Tento den bude patřit mezi ty šťastnější a to hlavně ve finanční oblasti. Takže se směle pusťte do všeho, co by vám mohlo přinést zisk,peníze, nebo jiné hodnoty.
Dnes máte šanci sáhnout po něčem ve šťastný a správný okamžik.
V práci dnes zaberte, jeďte na plno, určitě se vám to vyplatí, vsaďte na výhru.
Ve vztahu se dnes také budete cítit spokojeně a v klidu. Můžete se dnes také náhle zamilovat, takže raději pozor, pokud jste v trvalém vztahu, či manželství a nechcete problémy.
Nic není bolestivé samo o sobě. Bolest je důsledkem špatného myšlení.

9PÁTEK

Pátek nebude zřejmě probíhat moc vesele. Může vás přepadnout splín, špatná nálada, nebo smutek. Na druhou stranu karty doporučují postupně krok za krokem dělat věci, kterých se bojíte, do kterých se vám nechce, nebo dokonce řešit ty věci, které vám špatnou náladu způsobují.
V práci to dnes pro vás nebude vypadat moc růžově, můžete zmatkovat a dělat chyby, proto raději dnes postupujte pomalu a kontrolujte po sobě vše, co jde.
Ve vztazích si dnes také budete dělat nějaké starosti a nemusí jít vždy jen o starosti s partnerem, ale také například o starosti v rodině, či s dobrými přáteli.
Tvá nespokojenost a úzkost pocházejí z toho, že neposloucháš svou duši.

14SOBOTA

Dnešek bude dnem aktivním, ale stabilním. Žádné velké výkyvy v normálních situacích sice nenastanou, zato dnes uděláte spoustu práce, které je třeba.
Snažte se dnes se všemi jednat energicky, uplatněte smysl pro realitu, moc raději nesněte a nestavte vzdušné zámky.
V práci dnes budete opravdu tvrdě pracovat, čehož si vaši nadřízení však všimnou. Pokud pracujete sami na sebe, dnes uděláte pokrok, postup, dobrý obchod atd..
Ve vztazích dnes uplatněte svou smyslnost a užijte si ji.
Přitahujete všechno čeho se bojíte.

21NEDĚLE

Dnes budete prožívat velice šťastný a naplněný den. Karta pro dnešní den naznačuje, že dosáhnete svého cíle, ať již jde o cokoliv. Budete mít radost a nové naděje. 
V pracovní oblasti, ve věcech, které musíte udělat, i kdyby šlo o denní povinnosti, budete mít  také šťastnou ruku, vše půjde samo a hladce. 
To se bude týkat i vztahů obecně, jak s partnerem, tak i s ostatními členy rodiny.
Budete se dnes zkrátka cítit dobře tam, kam patříte.
Ode mne pochází tvůj nejvyšší ideál, nejupřímnější slovo a nejkrásnější pocit.

Přeji hezký týden, Svatava