pátek 15. ledna 2016

Feng-shui: PARTNERSTVÍ, MANŽELSTVÍ

Partnerství, jakékoliv, je pro nás velice důležitou životní oblastí. ProtoVýstřižek-PARTNERSTVÍ MANŽELSTVÍ bychom tomuto prostoru v našem domě měli věnovat více pozornosti.
Při utváření této zény bychom měli používat symboly pospolitosti, lásky, citlivosti, svornosti či přístupnsti. Vyhýbejte se předmětům, které vyjadřují odloučení, samotu, nebo rozchody. 
Stejně tak, jako matka Země, překypuje i tato zóna velmi silnými ženskými energiemi a principy jako jsou pravdivost, vnímavost, štědrost, radost z dávání.
Jde o oblast, v níž se tedy zrcadlí naše vztahy. Nefunguje vám něco v manželství? Jste sami? Hádáte se s paprtnery nebo kolegy na pracovišti, nebo jsou dokonce hádky se soudsedy na denním pořádku?
Pokud ano, zaměřte se na tuto oblast u vás doma. Nejprve z ní odstraňte vše, co tam nepatří-staré časopisy, noviny, věci které nepoužíváte. Pokud jsou v tomto sektoru skříně, dejte pryč šaty, které jste neměli iž delší dobu na sobě, dohlédněte, aby zde nebyly sušené, nebo dokonce zvadlé nebo usychající květiny. Osvětlete dobře tuto část, vyměňte prasklé žárovky atd, atd... 
Potom samozřejmě můžete umístit symboly, které vám pomohou harmonických vztahů dosáhnout.

Zde se můžete na některé z nich podívat