pondělí 15. února 2016

Feng shui: PŘÁTELÉ A OCHRANNÉ BYTOSTI

PŘÁTELÉ A OCHRANNÉ BYTOSTITato oblast energeticky symbolizuje trigram nebe, mužský princip, tedy sílu, autoritu a vedení. Ukazuje nám na lidi, kteří nám ochotně stojí po boku a jsou připraveni nám pomáhat v jakékoliv situaci.
Mohou to být kamarádi, známí, sousedé, pomocné organizace, ale i andělé stážní, zkrátka všichni, kteří svým nesobeckýcm jednáním jsou přínosem a požehnáním pro život nejen náš, ale i jiných.

Při úpravě této oblasti je nutné používat doplňky, které působí klidným a harmonuzijícím dojmem, ale zároveň i pobízejí ke komunikaci a kontaktu. Pokud máte pocit, že jste se vším odkázáni jen sami na sebe, je ten pravý čas na to, abyste s touto částí vašeho domova něco udělali.
Tato oblast úzce souvisí i s jakýmkoliv cestováním takže pokud toužíte být na cestách v bezpečí, nezapomínejte na oblast pa kua Přátelé a ochranné bytosti.
Rozvoj a úprava této oblasti také vede ke zlepšení pro vaši skupinovou práci, pracovní vztahy ( spolupracovnící, dodavatelé, klienti, podřízení, nadřízení, zaměstnanci apod.), dále pro kontakty v zahraničí, nebo dokonce pro získání přátel v cizích zemích. 
Oblast také souvisí s osudy mužských členů rodiny-manžela, syna nebo bratra. Další důvod, proč nic nezanedbat.

A zde návrhy, jak tuto oblast posílit:

vodni-vila-a mesicni-vila-a andel-lasky-velky-par
andel-lasky-modry-a-fialovy-parganesa-1-fontana (1)fu-lou-sou-set