úterý 16. února 2016

Feng shui: Číslo KUA

Co je číslo Kua?
Nejlepším způsobem jak začít svůj život měnit pomocí Feng shui je nalézt příznivé a nepříznivé směry. Ptáte se co to je  a proč to mám udělat?
Krátce se to pokusím vysvětlit.
Škola kompasu feng shui je jednou z větví, podle které feng shui uplatňujeme. Základem je určit, které směry jsou pro vás výhodné a které vám naopak přinesou smůlu a zkázu.

Určení šťastných míst v pokoji, kanceláři nebo bytě kde žijete. Sezením, spaním nebo prací v kterémkoliv z těchto míst budete chráněni před zlem.
K určení příznivých i nepříznivých směrů je potřeba vypočítat číslo kua, které zjistíme z datumu narození a pohlaví.
Každý člověk má čtyři dobré a čtyři nepříznivé směry.
Číslo kua rozděluje lidi do dvou skupin, západní a východní skupiny.
Každý člověk patří buď do jedné, nebo druhé.
příznivé sektory a místa








Všimněte si, že sektory západní skupiny jsou nepříznivé pro osoby z východní skupiny a naopak.
Teď již tedy víte, jakým směrem máte sedět při důležitých jednáních, kam by měla směřovat vaše hlava, když spíte, kam umístit kancelář.
Nyní je potřeba také nalézt šťasné a nešťastné směry.
V tabulce níže si je vyhledejte a někam si je zapište, než si je zapamatujete. To samé udělejte i pro členy vaší rodiny, protože jak budu psát později, zlobení a nepozornost například u dětí může podle feng shui, souviset se špatným směrem jakým spí, nebo jak mají postavený pracovní stůl.
To vše ale později.
V každé situaci si sedejte v co nejpříznivějším směru. Pokud to přeci jen není fyzicky možné, zkuste využít alespoň jeden ze svých dalších tří dobrých směrů. Rozhodně neseďte ve svém nepříznivém směru, což by mohlo zmařit všechny vaše snahy o úspěch.
Tato metoda se zabývá různými druhy štěstí a smůly pro všech osm směrů na kompasu.
ŠŤASTNÉ A NEŠŤASTNÉ SMĚRY
Pět duchů znamená pět druhů smůly v podobě překážek na cestě k úspěchu a šest démonů  symbolizuje nejhorší neštěstí jako nemoci, nehody a zrady.
A co budete potřebovat dál? Určitě KOMPAS a SVÉ ČÍSLO KUA.
Kompasy jsou k nahlédnutí zde:
kompas-lo-pan-xl
kompas-lo-pan






Pokud chcete zjistit své číslo KUA, vyplňte formulář, důležité je datum narození a já vám ho co nejdříve pošlu, abyste si již mohli určit Vaše šťastné a nešťastné směry. Brzy zaznamenáte změny.





Příklady:
  • Pokud jdete na pracovní pohovor a potřebujete zaujmout.
Vaše číslo KUA je 5 a jste žena. POkuste se tedy sedět ve svém nejvýhodnějším směru a tím je jihozápad. Pokud to není možné, další výborné směry jsou SZ, Z, SV. Vyhněte se nešťastným směrům podle tabulky nahoře a prostě se nějak natočte příznivým směrem.
  • 2. Vaše dítě neprospívá ve škole
Jeho číslo KUA je 1. Zkontrolujte, nestli nemá svou postel umístěnou v některém z jeho nešťastných směrů. Pokud to jde natočte ji čelem do jeho příznivých sektorů které jsou JV, V, J, S. Udělejte to a brzy zaznamenáte příznivé změny(a samozřemě nezapomínejte dohlížet na jeho přípravu  :-P )