středa 18. května 2016

FENG SHUI: Zlaté ingoty

Zlaté ingoty byly ve starověké Číně platidlem vlivných a mocných osobností, jako byli vládní úředníci a císaři. Proto mají zlaté ingoty i dnes za hlavní symboliku dosažení bohatství a vysokého postavení.
Jsou navrženy zvláštním způsobem tak, aby co nejlépe uvolňovaly štěstí v bohatství a dobrou energii čchi.
Kromě toho, že je můžete umisťovat samostatně, můžete je dávat i tzv. váz hojnosti, nebo lodí hojnosti. Čím víc jich tam bude umístěno, tím větší efekt budou mít.

Je dobré je zobrazovat vedle dalších důležitých symbolů Feng shui, které přitahují bohatství, jako jse například Třínohá žába, Budha bohatství, mince pro štěstí… Když jsou totiž ingoty spárovány s ostatními symboly peněz, síla jejich symboliky se násobí.
Zlaté ingoty jsou nezbytné pro ty, kteří podnikají. Věří se, že přinesou novou hojnost a bohatství a ochrání náš materiální úspěch dosavadní.

Ve feng shui existuje mnoho využití pro ingoty, například:

ZLATÉ INGOTY
1. V jihovýchodním sektoru, nebo v sektoru bohatství v obývacím pokoji, kanceláři, nebo v jiné pracovní oblasti přilákají bohatství a štěstí.
2. U hlavního vchodu zajišťují stálý přísun štěstí pro naše zisky, ať již v domácnosti, nebo ve firmě.
3. Chcete-li získat více zákazníků a zvýšit své příjmy, dejte si je na pokladnu, nebo na nějakou přední přepážku v obchodě.
4. Vzhledem k tomu, že ingoty mají schopnost nám neustále připomínat, že chceme mít co největší zisky a prosperovat, je nutné, aby je majitelé firem měli vždy ve své blízkosti.
5.Vytvořte si vázu bohatství a umístěte do ní co nejvíce ingotů, nebo mincí. Přidáte tím více efektu bohatství a dobrých výdělků.