úterý 17. května 2016

STROMEK ŠTĚSTÍ-RŮŽENÍN

40316922-01Material: RŮŽENÍN+ Resin 
Barva: Jako na obrázku 
Velikost: 19cm x17cm

Růženín je kamenem bezpodmínečně lásky a je vysoce ctěný a žádoucí protože se předpokládá že má schopnost výrazně zlepšit štěstí v lásce, romantice a obecně v každém aspektu našeho života.

Pro ty, kteří jsou svobodní bude tento kouzelný symbol lásku přitahovat. Přitáhne k vám i loajálního a milujícího partnera, který s vámi zůstane po celý život.
Pro ty, kteří již ve vztahu jsou bude tento kámen lásky urychlovat proces stabilizace vztahů v manželství.
40316922-04Tento stromek s růženínem také oživuje oheň v manželství, omlazuje pocity partnerů a sexuální touhu.
Pro ty, kteří byli v lásce zranění a mají zlomené srdce, pomáhá růženín pomoci léčit staré rány minulosti tím, že podporuje soucit a odpuštění.
Otevřené srdce je klíčový faktor pro mnoho zázraků, které se projevují v našem životě. Nejen pro opravdovou lásku a zdraví, zdravé vztahy, ale také pro bohatství a prosperitu.
Růženín nejen zlepšuje vztahy, ale také osobní vlastnosti. Například s použitím tohoto křišťálového stromku budete vyvíjet větší pocit něhy, což vám umožní být více otevření a více rozumět lidem kolem sebe. To také povede k pocitu spokojenosti.
Negativní emoce jako jsou žárlivost, pocit viny, zášť i hněv budou rozptýleny. Zatímco ty pozitivní pocity, jako je vnitřní mír, přijetí vašeho pravého já, budou posíleny.
Posílena bude i sebeláska a sebeúcta. V důsledku toho se stanete mnohem šťastnějším člověkem, ale také přirozeně krásnějším člověkem, který je atraktivním pro lidi kolem sebe.
Růženín také kromě emocionálních problémů zlepšuje tělesné funkce ve vztahu k sexu nastoluje rovnováhu mezi naším reprodukční systém a sexuální touhou.
V dnešní době se  Stromky štěstí používají v domácnostech a v kanceláři, kdepomáhají ke stabilnímu zisku a výrazné finanční podpoře.

40316922-05A zde je několik tipů pro umístění tohoto symbolu štěstí

  • Pro zlepšení studijních výsledků a úspěchů ve vzdělání postavte stromek do severovýchodního sektoru (Znalosti, Vědění) nebo u studentů do jejich ložnice
  • Umístěním stromečku do sektoru země, tedy do centra vašeho bytu nebo v hlavním obývacím pokoji slouží ke zlepšení harmonie a vazeb mezi členy rodiny. Růženínový stromek je schopný rozbíjet a rozptylovat negativní energie v jeho okolí a dovoluje tak vstoupit novější a čerstvější Čchi do prostor našeho domova.
  • Pro zdokonalení našich studijních dovedností pro zlepšení paměti a pozornosti umístěte stromek na pracovní stůl vašeho  dítěte  nebo studenta
  • Umístěním do sektoru přátel a nápomocný bytostí získáte podporu pro získávání peněz, pro podporu vlivných lidí ve vašem pracovním životě. Pomůže vám získat nové pracovní příležitosti, moudré rady, podporu i povzbuzení například od vašich nadřízených, ale nejen od nich.
  • Pokud chcete ve svém životě získat štěstí v oblasti lásky a romantiky, rodinnou harmonii, stejně tak jako pohodu celkově vaší rodiny, postavte si stromeček štěstí do oblasti jihozápadní ve vašem bytě, nebo do oblasti lásky a manželství.V tomto sektoru vám pomáhá vést dobrou komunikaci a napravovat vztahy nejen mezi manželi, nebo vám pomůže renovovat a oživit váš současný vztah, popřípadě získat lásku novou.